Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unlimited
aktív tag
Akkor döntsön az ár,értél viszony.
köszönöm mindenkinek a segítséget!
Jó éjszakát mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
UPC szimpatikusabb a jobb minőségű eszközök miatt.Legalább is, ahogy itt 1-2 tőle fórumtárs írta.Az a zte vagy milyen ennyire rossz lenne,hogy sokan szidják?
-
Unlimited
aktív tag
válasz Gubek-Einste #84 üzenetére
Múltkor láttam egy jóembert egy másik panelban "bekötni".Oda.ment egy szekrényhez,ahol kismillió kábel volt,matatott,aztán ment a tv,net a lakásban.Nem tűnt olyan bonyolultnak.Bár lehet,hogy én már csak a végét láttam a folymatnak.Bát előttem szállt ki az autóból,fogott egy létrát,elballagott a dobozig,bűvészkedett a drótokkal,azt ment.
-
Unlimited
aktív tag
válasz kabelmania27 #83 üzenetére
Mik azok a kiegészítő szolgáltatások?
Köszönöm,hogy ennyien válaszoltok nekem.Mivel eddig nem volt ilyen "gondom",mert volt a thome,azt kalap.Most viszont jobban bele akarom magam ásni a dologba.És kitől tudnék meg a legtöbbet,mint tőletek,itt a fórumon!?
-
Unlimited
aktív tag
válasz Gubek-Einste #81 üzenetére
Értem.Tehát amit kapok eszközt az előfizetéshez,az majd tudja a max. sebességet,de mivel én berakok egy ilyen wi-fi routert,ami csak a 150et tudja,akkor az lesz a szűk keresztmetszet!?
-
Unlimited
aktív tag
Akkor szerintem beszélek a UPCvel,hogy adjanak valami jobb csomagot,mert rögtön elemgyek a digihez!
Remélem ki tudok csikarni belőlük valami jó kis csomagot.Meg nem akarok heteket se várni a kötésre.Nem is értem mi tart addig,mikor eleve minden ott van,bent is lóg a lakásban a kábel,csak be kell dugni a tvbe, a dihinek meg csak fel kell nyomni a kapcsolót ON állásba. -
Unlimited
aktív tag
válasz Gubek-Einste #79 üzenetére
Ajjaj.Tehát,ha jól értem,akkor ha beköttetek egy 500ad netet,tegyük fel,akkor nem tudja kezelni,és kihal,nem is lesz netem?Vagy az 500ból csak 150et tud wi-fi-re kiküldeni?
-
Unlimited
aktív tag
válasz kabelmania27 #72 üzenetére
És melyik jobb? UPC hfc koax, vagy Digi optika?
-
Unlimited
aktív tag
-
Unlimited
aktív tag
Meg az sem mindegy, hogy hetek, hónapok múlva jönnek ki, addig meg nézhetem a falat. Anno így lett t-home tányéros tvm is, hogy megrendeltem a digitől, aztán hetekig csak ígérgettek, hogy ekkor, meg akkor jönnek ki. Meguntam, lemondtam, t-home másnap kint volt, beszerelt, tv bekapcs, és ment.
-
Unlimited
aktív tag
Van egy TP-Link TL-WR1043ND eszközöm. Nem tudom, ezt tudom-e valamire használni ott? Remélem igen, mert egy jó kis wi-fi.
Akkor majd felhívom a UPC társulatát, és kicsit pofátlan leszek. Alkudni azt tudok, az nagyon megy.[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
Szóval lehet "alkudozni" a szolgáltatóknál, hogy ha nem adsz jobbat, akkor elmegyek a másikhoz? van ilyen?
-
Unlimited
aktív tag
Ajjaj, köszönöm a sok választ, segítséget. Akkor kezdjük az elején. Székesfehérvár a hely, ahová megyek lakni, társasházba, panelba magyarul. Ott van mind 3 szolgáltató cucca, kábele, mindene, ezt már megérdeklődtem.
adika4444: ait írtál, nekem az így első nekifutásra nagyon kínai.
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
válasz kabelmania27 #50 üzenetére
Árakat össze hasonlítottam. Digi, most akciósan adja a 92+25HD csatorna, plusz 500/200 netet 6160Ftért havonta, míg a UPC az 56+4HD csatorna, +120/10 netet 2 hónapig 5000ft, 3.tól 8000Ft. Árban nem kérdés, hogy mit választanék. De csak azt kell nézni? Minőségben nincs különbség? Mert mennyiségben van, azt látom, Digi többet ad olcsóbban.
[ Szerkesztve ]
-
Unlimited
aktív tag
válasz Intruder2k5 #49 üzenetére
Igazából igen, a Digi, ami árban messze veri a másik kettőt. Persze ott nincs ilyen videótéka, meg fen sem tudja milyen szolgáltatás. Persze, nem valószínű, hogy ezeket valaha igénybe is venném, mikor mai világban minden van, minden fajta minőségben a neten. Max. kislány nézne mesét, meg hasonlókat. De majd töltök le neki. Szóval, mivel elég láma vagyok a témában, kisegíthetnél, hogy mit is érdemes, illetve kell köttetni. Digi kábele az jó? Netet milyen minőségben szolgáltatja? Vagy mit kell figyelembe venni ilyen esetben, ha köttetni fogom?
-
Unlimited
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek nekem légyszíves, ha tudtok!
Most költözök olyan helyre, ahol elérhető több szolgáltató is (UPC,Digi,T-home) mert eddig csak thome tányéros tv, illetve max. 10 megás net volt a thome-tól.
Felhívtam őket, kértem ajánlatot az új címhelyre, de meglepődve hallgattam a hölgyet, hogy ott is csak 10mega a max., amit tudnak adni, meg IPTV hozzá. És ezt is valami horribilis áron, 8000-9000 körül.
Kérdezem, hogy DIGI, UPC is tud IPTV-t adni, vagy ott csak digitális kábel van? Nagyon nem vagyok otthon a témában, és nem akarok hülyeséget megkötni. Igaz, még s másik kettőt nem kérdeztem, hogy mi net sebesség, amit ott, azon a címen tudnak adni, mert csak a lehetséges van kit az oldalukon, várni kell az állásfoglalásra, hogy mi az, ami fizikálisan ki is kivitelezhető.
Szóval segítsetek, hogy mi az a jó minőség, amivel egy HD adást már élvezhetően nézhetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest