Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen, a webcímen elérném, de sajnos nem tudok belépni,pont ez a gond. Én is ugy gondoltam hogy az eszközön rajta kell lennie ennek az adatnak - de semmi nincs csak QR kódok amelyekkel semmire sem megyek. Egyébként Heybroadband a szolgáltató , de ez neked nem fog mondani semmit, ahogy nekem se sokat. -Próbálok utána keresni. Köszi
-
szanysa
csendes tag
válasz
4Grider
üzenetére
Sajnos a kábelmodem oldalról semmit nem tudok, mert nincs hozzáférésem. Se jelszó ráírva az eszközre, így lehetetlen. A dolog UK ban zajlik. Tavaly októberben volt szolgáltató váltás - előtte 2x is de sosem volt ilyen gond, szóval sosem kellett reklamálni miatta. Most megint ott tartok, hogy nem tudom meddig lesz NET. Érkezik egy másik wifi kártya hamarosan de így nem igazán van értelme szétkapni a laptopot és beleszerelni szerintem - mivel jelenleg mégis működik. Nem igazán tudom elképzelni, hogy a wifi kártya bedöglik ...majd ismét meggyógyul. - Vagy van ilyen mégis?
-
szanysa
csendes tag
Sziasztok - Wifi elérési gond adódik!
Hónapok óta használom a netet közös lakásban , többekkel.
Kb 2 hete történt , hogy szokásos reggeli laptop indítást követően nem volt netem órákig.
Modem újra indítgatás és több csatlakozgatás után valahogy lett netem. A többi lakónál semmi gond és a saját telefonomon sem! Most ismét adódott ez a helyzet de 2 napig tartott. Wifi Card törlés rendszerből / driver csere sem hozott eredményt. Órákat szöszöltem a semmire. Vannak USB antennáim is amivel szintén nem jött be a NET. A hálózaton rajta voltam , de a modem nem adott netet. Napi szinten kérek új IP-t a DHCP-től , ezt beálltottam a WIN10-en. 2 nap elteltével egy WIN restart után láss csodát mégis megjött a NET, pedig semmit nem módosítottam. Azt gondoltam a WIFI kártya behalt /rendeltem is egyet hamarosan megkapom / - de ezek szerint mégsem, mert azóta is van NET.Ha van ötlet merre keressem a hibát - mi lehet a gond köszönettel venném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Witcher topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- Autós topik
- Robot fűnyírók
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- FUJITSU LIFEBOOK U748 i5-8350u/8GB/256 GB SSD/14 " FHD IPS laptop
- Macbook Air 13" M2 2022 - 8 CPU, 10 GPU, 24GB / 512GB, 100% akku - garancia (109)
- Macbook Air 13" M2 - 2025 gyártás, 16GB RAM - ÚJ, aktiválatlan, Apple garancia (117)
- Intel I7 8700K / 16gb ddr4 / Rtx 2060
- HP ProBook 450 G5 I5-8250U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 3020 MT,i3-4130,8GB RAM,128GB SSD,WIN10
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest