- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShERiFF91
tag
ezt a linket esetleg még nézd meg!
Itt lehet korlátozni win7 alatt a sávszélességet. -
ShERiFF91
tag
Szia!
1. Ha másnak működik a net normál sebességgel, akkor nem szolgáltató oldali probléma
2. Ha routeren nem állítottál semmit, akkor nem ott van a baj
3. Ha a géped máshol nem korlátoz 750Kb/s-nál (750KB/s ? ), akkor nem is a géped a hibás
4. Ha wifivel és utp-n keresztül is ugyan annyit mérsz, akkor nem hardware-es hibaÍgy mind a 3 hibaforrást kilőttük, személy szerint lehetetlennek tartom, hogy ez a hiba egyáltalán létezik.
Én azt mondanám, hogy biztos legyél a dolgodban, először reseteld a routert, majd építsd fel megint a PPPoE-t. Így akkor biztos gyári alapértelmezett beállítások lesznek a routeren, ami egy konkrét MAC-re biztos nem oszt ki kisebb sebességet.
Ha ez nem segít, akkor Windows reinstall.De csak azért, mert nem tudom, hogy hol lehetne korlátozást beállítani
Ha ezek nem segítenek, akkor semmisem. Szerintem.Viszont még egy buktató kérdés
:
Amikor Te mérsz sebességet, akkor másik gépről, vagy háttérben futó alkalmazással nem korlátozod a sávszélességet (torrent, bármiféle letöltés, stb)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest