Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1
aktív tag
válasz
Uthenger
üzenetére
Kikapcsoltam a routeren is és a winben is a tüzfalat semmi,a szomszéd kábeles én adsl.rosszalkodás nem lehet nem olyan oldal ez.ha lefuttatom a diagnosztikát ezt irja ki hogy online az oldal és valahol tűzfal blokkolja az oldalt a két gép között probáljam a 80-as tcp porton keresztül,de úgy sem megy.Három gépen próbáltam nálam ami egy routeren megy ezek eggyikén sem jön be ezért gondoltam a routerra,de lehet az ip cimemet blokkolja az oldal én is erre gondolok.Az alábbiakat nem értem sajnos nslookup
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest