Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1
aktív tag
válasz
Uthenger
üzenetére
Kikapcsoltam a routeren is és a winben is a tüzfalat semmi,a szomszéd kábeles én adsl.rosszalkodás nem lehet nem olyan oldal ez.ha lefuttatom a diagnosztikát ezt irja ki hogy online az oldal és valahol tűzfal blokkolja az oldalt a két gép között probáljam a 80-as tcp porton keresztül,de úgy sem megy.Három gépen próbáltam nálam ami egy routeren megy ezek eggyikén sem jön be ezért gondoltam a routerra,de lehet az ip cimemet blokkolja az oldal én is erre gondolok.Az alábbiakat nem értem sajnos nslookup
-
adam1
aktív tag
Sziasztok a próblémám a következö van egy honlap amit napok óta nem tudok elérni itthonról semelyik pc-röl sem nincs letiltva nálam sehol,a routerban is megnéztem semmi bejegyzés viszont átmegyek a szomszédba onnan bejön az oldal és mást is kérdeztem tehát müködik.Mi lehet az oka ennek lehet ök letiltották az ip cimem vagy mi szent szar lehet.www.abrakmester.hu az oldal cime.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Már müködik.