Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1
aktív tag
válasz
Uthenger
üzenetére
Kikapcsoltam a routeren is és a winben is a tüzfalat semmi,a szomszéd kábeles én adsl.rosszalkodás nem lehet nem olyan oldal ez.ha lefuttatom a diagnosztikát ezt irja ki hogy online az oldal és valahol tűzfal blokkolja az oldalt a két gép között probáljam a 80-as tcp porton keresztül,de úgy sem megy.Három gépen próbáltam nálam ami egy routeren megy ezek eggyikén sem jön be ezért gondoltam a routerra,de lehet az ip cimemet blokkolja az oldal én is erre gondolok.Az alábbiakat nem értem sajnos nslookup
-
adam1
aktív tag
Sziasztok a próblémám a következö van egy honlap amit napok óta nem tudok elérni itthonról semelyik pc-röl sem nincs letiltva nálam sehol,a routerban is megnéztem semmi bejegyzés viszont átmegyek a szomszédba onnan bejön az oldal és mást is kérdeztem tehát müködik.Mi lehet az oka ennek lehet ök letiltották az ip cimem vagy mi szent szar lehet.www.abrakmester.hu az oldal cime.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- Cooler Master Cosmos C700P + 4db be quiet! Light Wings 120mm PWM + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már müködik.