Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wasquez
senior tag
Sziasztok!
Van egy mobil netes előfizetésem, amivel nem tudom a sebességet elérni, amit kellene tudnia.
20Mb/s fölé csak időnként ugrik fel, elindul 50-el, majd van, hogy leesik 4-5-re. Ezt egy laptoppal próbálom wifi-n keresztül.
Win 10 alól.Aztán tegnap az asztali gépen is kipróbáltam, ami vezetékkel csatlakozik, ott 100Mb/s körül ment a net.
Vissza a laptopra, nem megy 20-nál gyorsabban.
Kicseréltem a vinyót egy win7-el telepített-re, de azzal sem megy gyorsabban.Mi lehet a hiba oka? Van valami ötletetek, mert nekem már elfogytak az okok, amik a hibát okozzák!?
Régebben volt, hogy elkonfiguráltam a routerben a titkosítást TKIPT-re állítottam, és akkor elég konstans 20 körüli érték volt csak, de visszaállítottam AES-re és jó lett. Ez egy huawei router volt, most egy d-link van 4g stick-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest