Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!!!
6hónapja vettem egy fullos gépet.
2 hónapig jó volt a facebook, és hasonló weboldalak!Utána nem töltötte be a dolgokat.Lassan töltötte csak, de leginkább a facet! Tudom le sem szarjátok a facet, de idegesít.
Szóval Firefoxot használok. Tegnap előtt lett újratelepítve a gépem.Firefoxot raktam rá ismét. Egy napig jó volt minden. És rá másnapra megint lassan töltötte be, illetve csak akkor látom az üzeneteimet, amikor f5-ót nyomkodok!Letöltöttem a legújabb adobe flash playert is. Internet explorer alatt is rossz..
És most már nem csak a face, hanem más oldalak is lassan jönnek be, illetve összeomlanak
Kép is alig jün be, illetve nem értem ezt, hogy egy napig jó, egy napig nem.. szóval mit lehetne tenni?
30 megás netem van. És semmi program a gépen.
És nagyon idegesít már!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Netfone
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Macbook NEO
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest