- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Kínai tápos Philips
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!!!
6hónapja vettem egy fullos gépet.
2 hónapig jó volt a facebook, és hasonló weboldalak!Utána nem töltötte be a dolgokat.Lassan töltötte csak, de leginkább a facet! Tudom le sem szarjátok a facet, de idegesít.
Szóval Firefoxot használok. Tegnap előtt lett újratelepítve a gépem.Firefoxot raktam rá ismét. Egy napig jó volt minden. És rá másnapra megint lassan töltötte be, illetve csak akkor látom az üzeneteimet, amikor f5-ót nyomkodok!Letöltöttem a legújabb adobe flash playert is. Internet explorer alatt is rossz..
És most már nem csak a face, hanem más oldalak is lassan jönnek be, illetve összeomlanak
Kép is alig jün be, illetve nem értem ezt, hogy egy napig jó, egy napig nem.. szóval mit lehetne tenni?
30 megás netem van. És semmi program a gépen.
És nagyon idegesít már!

Új hozzászólás Aktív témák
- M2 -es MacBook Air - 8GB / 256SSD
- Endorfy Full moduláris 750w ATX táp Gold
- XFX Mercury AMD Radeon RX 9070 XT Gaming Edition - 3 év gari
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs