Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!!!
6hónapja vettem egy fullos gépet.
2 hónapig jó volt a facebook, és hasonló weboldalak!Utána nem töltötte be a dolgokat.Lassan töltötte csak, de leginkább a facet! Tudom le sem szarjátok a facet, de idegesít.
Szóval Firefoxot használok. Tegnap előtt lett újratelepítve a gépem.Firefoxot raktam rá ismét. Egy napig jó volt minden. És rá másnapra megint lassan töltötte be, illetve csak akkor látom az üzeneteimet, amikor f5-ót nyomkodok!Letöltöttem a legújabb adobe flash playert is. Internet explorer alatt is rossz..
És most már nem csak a face, hanem más oldalak is lassan jönnek be, illetve összeomlanak
Kép is alig jün be, illetve nem értem ezt, hogy egy napig jó, egy napig nem.. szóval mit lehetne tenni?
30 megás netem van. És semmi program a gépen.
És nagyon idegesít már!

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Pánik a memóriapiacon
- Sweet.tv - internetes TV
- Bittorrent topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Sparco Evo XL Sim racing kagylo ules
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest