Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
sziasztok!
egy igen érdekes problémával szeretnélek megismertetni benneteket,valamint segítségeteket szeretném kérni.
egy napon a feleségem azzal állt elő,hogy nincs internet.vagyis van,de csak a céges levelezésem,a gmail és a skype működik (lehet hogy még + 1-2 dolog is,de mindent ugye nem lehet kipróbálni).lényeg a lényeg,hogy hiába törtem az agyam,más nem jutott eszembe,minthogy várunk egy kicsit,hátha csak karbantartási munkálatok vannak.nem erről volt persze szó.próbáltam a win gyorssegítségét használni,ami azt állítja hogy a tűzfallal vannak beállítási gondok,de igazán nem értek hozzá,és nem is tudtam kimazsolázni semmit belőle.na gondoltam kihívjuk a szolgáltatótól a szerelőket és megmondják mi a bibi,de nem tudták megmondani...azt javasolták,hogy tegyem újra a win-t.(ja,persze,ez a hozzánemértés...)szerintetek mitől lehet ez?létezik ilyen,hogy 1-2 dolog működik,de az összes többi nem?
esetleg az létezhet hogy egy rossz vagy rosszul sikerült win frissítéstől van ez?ugyanis azt állítja a feleségem,hogy egyszer automatice frissített és azóta van ez a gebasz.
jelenleg csökkentett módban használom a netet,de ezt nem kéne talán rendszeresíteni.tudnátok segíteni nekem,mint abszolút laikusnak?
köszi előre is!betyár
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő