Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Én amikor repülni jártam le nyíregyre , sose volt gond.Nem késett és időben felért.Mondom, én soha nem jövök azona vonalon icvel.Mert minek.Az a fél óra nekem nem ér + 440-neadjisten 500 forintot.
(Este 8as gyors nyíregyi 3 óra 45 perc alatt ér le, pedig az szerencstől személyként megy!) -
tildy
nagyúr
Egyszer próbálj partium nemz. gyorssal jönni.Az elég jó.Igaz , vasárnap felfele már nyíregyen elfogy az összes ülőhely, aztán debrecenben pár felszabadul.
Egyébként az sem piskoóta, hogy szerda reggel már nincs a pénteki icre jegy.
Ilyen szempontból pécsi ic rulez.Tegnap egy buliból azzal jöttem fel:
gyorsvonattal :4 óra lett volna, ic-vel:2.5.
Iszonyat sok kocsi, volt vagy 10.
A vonat indulása előtt 1 órával még volt rá helyjegy!!Na így kéne ennek a keleti országrészben is működnie...(nyíregyről tán 5-6 kocsival jönnek az ic-k.) -
tildy
nagyúr
Amíg kerültek a vonatok, addig arra ment.Régen kőbánya felé.A szolnok-bp vonal pedig csak a ceglédtől pestig tartó részen lett rendberakva (mert ugye a szegedi vonat is ezen a vonalon jár).
Bár ez alapján mintha nekem úgy tűnne, hogy a délit kivonnák a ''nagy'' forgalomból? -
tildy
nagyúr
Ez sem teljesen igaz.A nyíregy felől jövő gorsak (nem sebesvonatok) menetideje cak . kb 30 perccel több , mitn az ic-é.Én ha nyíregyről jövök, akkor soha nem jövök ic-vel, pont emiatt.
Ha a keletibe menne, akkor meg nem nőne a menetideje, mert gondolom az újszászi vonalon vinnék.
Aktív témák
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest