- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
les_polish
csendes tag
USD utalas Revolutrol IBKR-re (korabban ezt wiserol csinaltam, de ott ugye mar koltsege van)
Sziasztok, mivel nem talaltam meg pontosan leirva, igy leirom hatha jol jon masnak is a tapasztalat.
10k USD-t akartam attenni Ersterol IB-re.
1. Kartyas top up Revora
2. IBKR deposit request, banki ref adatok, routing nr.
3. Revo utalas, business receipient, IBKR adatok, a megadott NY banki adatokkal, ACH routingba megy az IBs ABA routing nr
4. Masnap reggel IB message center: transfer confirmationt kernek, h lassak a sajar nevre szolo szamlamrol ment be a penz (leirasuk szerint "non-bank" financial institutiontol kapott penznel mindig, ilyen a Revo)
5. Bekuldom a revos statementet
6. 5 perc mulva valasz, ok, de az ACH-s paymenteknel van 4 nap credit hold, igy csak az 5. Napon lesz jovairva a penz.Udv, lp
-
les_polish
csendes tag
Sziasztok,
rákerestem de nem találtam választ rá, segítsetek kérlek, ha egy eszköz több tőzsdén is elérhető (eltérő devizákban), ha pusztán a kereskedési költséget nézem, akkor mi az európai tőzsdék közötti sorrend? (GE, UK, NL, CH közül).köszönöm
-
les_polish
csendes tag
válasz
les_polish #775 üzenetére
Sziasztok, leírom, hátha más is érdekelt lesz a jövőben.
Szóval USD utalása legacy bankszámláról IBKR-re:
1. bankkártyás top up Revolutra - ez azonnal megtörtént
2. Revolutról - Wise átutalás, ACH us-us utalás, 0 fee. (a Wise-on nem indítottam el igényt hozzá, csak simán a Wise USD számlám adataira ACH -val utaltam Revolutról). - ehhez kellett 1 nap
3. IBKR-re belépve Wise-os átvezetés (itt volt valami minimál fee 1-2 USD 3000 USD-nél), viszont ez még nem ért át, tegnap este indítottam, ma még nincs az IBKR számlán, pedig a Wise azt írja hogy ma délben elküldte, és megjegyzi hogy akár 2 napba is telhet az IBKR-nek jóváírni. -
les_polish
csendes tag
válasz
les_polish #744 üzenetére
Illetve annak ugye nincs jelentősége, hogy az IBKR főszámla EUR-os? Az egy multidevizás account ha jól gondolom.
köszi, ha meg tudjátok erősíteni! -
les_polish
csendes tag
Sziasztok, IBKR-re USD befizetésének Erstéről ez a legjobb módja?
Erste - Revo kártyás top up
Revo - IBKR beutalás?
köszönöm -
les_polish
csendes tag
válasz
UberMutant #171 üzenetére
Igen, mar osszekotottem, de ugy lattam a wiserol is van vmi fee. Meg abban sem voltam 100% hogy wisera tud e menni direktben eur a belga iban miatt.
-
les_polish
csendes tag
Sziasztok, allamkincstarbol be lehet utalni direktben eurt az IB re, vagy kell koze a Wise?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest