Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
access_denied
senior tag
Az ar/teljesitmeny dolog azert kerdeses. Pl. a procimat 40e Ft-ert vettem, nem tudom, hogy mennyi lett volna egy hasonlo tudasu AMD. Ez is erdekelne _komolyan_. Ha meg tudsz gyozni, akkor tedd meg.
Ahogy irtad, netkavezo... hm.. ahol nem szamit egy esetleges szerver restart. Tobb olyan helyet is tudok, ahol tobb mint egy eve (!) megallas nelkul mennek intel szerverek.
Egyben igazat adok. Nekem a Asus cusl2-c/P3-866 ota csak labilisabb, problemasabb gepeim voltak, vannak. A mostanira pl. nem tudok w98-at telepiteni.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- GL.iNet OFF topik
- Diablo-veteránok új ARPG-t jelentettek be: érkezik a Darkhaven
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One S All Digital 1 TB egy kontrollerrel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 86% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest