Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
brownus
üzenetére
Mármint alapból a Cooler Master Hyper TX2 a hangos, az zavart téged? Vagy a gyári hűtőre gondoltál?
Amúgy nem is zavarna a hangja a gyárinak, ha folyamatosan ugyanazt a hangot adná. De nem: hangosabb-halkabb-hangosabb-halkabb. Igazán pici köztük a különbség, mégis nagyon zavaró, ha teljes a csend a szobában (úgyhogy az utóbbi napokban rászoktam a rádióhallgatásra..

A BIOS-ban asszem be van állítva, hogy dinamikusan változtassa a proci órajelét vagy ventijét, vagy valami hasonló. Ezt még próbálgatom este kicsit, hátha sikerül összehozni olyanra, hogy periodikusan váltakozó helyett csak statikus zaj jöjjön. Ha nem, tényleg beruházok valami 5e Ft alatti hűtésre.Maga a hűtőteljesítmény nekem másodlagos, az E5200 még csak nincs is húzva, a periodikusan ismétlődő zaj kizárása a lényeg. És az 5k alatti ár.
-
Laslow
senior tag
Tudnátok ajánlani konkrét hűtőt E5200 procira, ha a gyári nekem túl hangos?
-
Laslow
senior tag
Mire számíthatok az E5200 gyári hűtésének hangjával kapcsolatban, ha a viszonyítás egy Sempron2600+ gyári hűtése?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest