Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
Úgy néz ki 340 lesz az igazi mert 10x345-ön is egy kis idő elteltével hibázik a prime

-
ZCoyote
őstag
Feltettem 10x350-re el is indul de a prime-ban az egyik mag azonnal hibázik

Lejjebb vettem a ramokat 875-re de ez sem nyert hangszórót. -
ZCoyote
őstag
Elkezdtem a tuningot, kipróbáltam az első állomást: 10x300, alapfeszen eddig prime stabil, a ramok 960-on mennek.
Az én biosomban van LLC bár nem tudom az mire jó
-
ZCoyote
őstag
Hello!
Proci csere miatt egy 5200-es került a gépembe egy c2d 8300-as helyett.
Alaplap: P35-DS4
Ram: 2x2 GB CSX 1066A proci vid-je 1.235 V.
Nem vagyok egy tuningos úgyhogy megkérdezem a nagyérdeműt, kb. mik azok a beállítások amivel nagyjából el lehetne kezdeni egy kis tuningot? Milyen fsb-t szeret, stb? Nem akarom szénné húzni a procit csak úgy 3.2-3.3 körülire.Ja a hűtő egy Freezer 7 Pro.
Köszi!
-
ZCoyote
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Nem tudok bios-ban feszt állítani, inteles mini-itx az alaplapom, az meg nem enged semmit állítani. Erre kellett volna az rmclock. A hőfok csak azért számít nagyon mert cipősdobozban van a cucc. Mindegy megpróbálom a crystalcpuid-t.
Aggregátor: köszi, most már kezdem érteni, csak már összekavarodtam a sok vid-del.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Biosban minden alapon. CPU-Z 1.065-t ír vid-nek. Most akkor adtam a sz@rnak egy pofont az rmclock-al? Pedig hűvösebb lett a procim. Úgy emlékeztem magasabb a vid-je.
Mostmár nem értek semmit
-
ZCoyote
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Hát ezaz, mivel nem használtam soha ezt a progit állítottam én mindenfélét. Ha gondolod minden pontról csinálok prtscr-t vagy esetleg megpróbálhatod a crystalcpuid-t az is tud fesz-t állítani meg ilyenek.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
-
ZCoyote
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Asszem a profiles-nál. legalábbis a vid-et ott állítottam be. Ha most azt mondod, hogy azzal nem a fesz-t állítottam akkor meghülyülök

-
ZCoyote
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Ok, 2.35.0. Egyébként nekem is azt írja a cpu-ra, hogy unknown.
-
ZCoyote
őstag
válasz
Killerlaca
üzenetére
Soha nem használtam még ilyen programot de ezt feltettem megpróbáltam beállítani a min. feszt a legnagyobb szorzóhoz és megy. Ha gondolod csinálok prtscr-eket arról, hogy mik a beállításaim.
-
ZCoyote
őstag
Te áruló
Most 1.0625 V-on megy a proci, megy rajta a boinc meg videokódolás így 55 fokos a proci. Bios-ban nem lehet vissza venni a fesz-t úgyhogy rmclock-al vettem lejjebb de az csak ennyit enged pedig próbálnám lejjebb is. Shuriken hűti (teljesen letekerve) mert ez a legalacsonyabb hűtő. -
-
ZCoyote
őstag
Van vkinek tapasztalata arról mennyire lehet alulfeszelni az 5200-őt?
-
ZCoyote
őstag
Sziasztok!
Most vennék egy e5200-at. Nem lenne tuningolva, alapon menne. Kis fogyasztású gépbe lenne berakva. Mennyire melegszik ez a proci? Milyen hűtő kell neki, ami belefér egy kisebb házba is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!