Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killerlaca
senior tag
Minden processzornak megvan a saját Volt-ja amin stabilan tudja az alap órajelet, ezek változóak ez a gyár által beállított érték amit az alaplap autómatikusan kiolvas és ennyit állít be neki. Ez nálam 1.175V Megtudod nézni biosba, everestben, cpu-z ben is ha alapon van minden.
-
Cickánykoma
tag
Na srácok kicsit próbálgattam a húzást 3,75-re. Adtam pluszt kakaót a procinak - a korábbi 1,3215-ről felraktam neki 1,35-re, kapott a DDR800-as kingmax ramom is +0,1 V-ot
Ezekkel a beállitásokkal 12,5x300-on (3,75) bejön szépen a boot de az a bajom hogy bott után nem hajlandó a Vista64-em indulni: az ACPI panaszkodik vmi corrupted sector-ra a rendszerpartición, viszont ha lejjeb veszem a húzást szépen jön be. Jelenleg ahol stabilon bejön és megy a Vistám az 12,5x 290 azaz 3,62 Ghz. Valami ötlet hogy miért rinyál a vista ?
Esélyes amúgy hogy 3.75-ön is szépen menne ... -
Osynho
addikt
Gyakorlatban nemsok különbség van. Viszont sok mai alaplap van ami nem vezérli a 3pines ventiket (mint amilyen a TX2), viszont a 4 pines PWM-eseket vezérlik. (Intel gyári hűtő is 4 pines). A voltage vezérlés függ a biostól is. Nekem frissítés után 2-300 fordulattal magasabban járatja (800 helyett kb 1100on, de így is halk és jól is hűt

Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)