Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szakalistvan
üzenetére
A VID tulajdonképpen egy a gyár által meghatározott üzemi feszültség, ezen a feszültségen az alapórajelet bármilyen körülmények között bírnia kell, még a gyengébben sikerült daraboknak is. Sok dologtól függ, hogy éppen mennyi a VID, de általában stepping (revízió) függő. Az M0-s procik kisebb fesszel beérik, mint az R0-sok (pedig az R0 újabb). Nálad a VID 1,225V, ez az alapfeszed, ha Normalra állítod a BIOS-ban a feszt, akkor ennyit fog kapni a proci (illetve picivel kevesebbet, a vdrop miatt, de ez minden lapnál így van), most Neked Auton van a fesz és jóval magasabb feszt állít be, mint kéne, ezért melegszik annyira. Nagyobb tuningnál már túl sok feszt adna a procinak. A lapod több, mint 1,3V-ot állít be a procinak (de a vdrop miatt ez valójában 1,28V), ez már sok ehhez az órajelhez.
Kajakféreg: Ez AMD-s lapoknál nem fordul elő.
#8594, szakalistvan: Azért nem indultak el a RAM-ok, mert túl magas órajelet kaptak, kisebb memória szorzót kell használni. (FSB * memóriaszorzó = RAM végleges órajele) Ez 333-as FSB-nél 2,4-et jelent, így lesz 800 MHz a RAM.
-
LLKobe
veterán
válasz
szakalistvan
üzenetére
Alakul, én a helyedben 333*9-re állítanám.
Ja, és én azt tapasztaltam hogy az orthos nem egy életbiztosítás, úgyértem hogy néha akkor is hibát dob mikor stabil a gép. Szerintem használj inkább intel burn test-et.
Azt az alapbeállításon 5x lefuttatod, és ha stabil akkor franya.KajakFéreg: Én úgytudom hogy ez csak P31/G31 sajátosság. De olvass utána a lap topikjában, nemtom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest