Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
Ha ennyire számít a pénz, akkor szvsz az e2140 az ideális. 1.6Ghz, kis fesz, jó eséllyel 100% OC alapfeszen.
Mindenre elég.
De hogy ON is legyen, várom az E3000-ret.. Venni nem igen fogok, bár 15k körül lehet bepróbálnék egyet.
De mindenképp megvárnám az első teszteket. Nekem az a bajom vele, h az E7000 széria is a rendes Wolfdale-ek 'selejtje', az E3000 meg az E7000-nek. Szóval selejt selejtje... 
-
Chaser
legenda
Sztem itt lesz ő ebben a hónapban
Tudom, hogy maxnak mondtad a 18k-t, a 7200-es 6-7k-val drágább ennél, nem hinném hogy sokan megvennék annyiért. Azért van különbség a 2 proci közt. E2180-at nagyon jól el lehet még adni jövő ilyenkor is, ha eldöcög 10x300-on..gyakorlatilag se "erős" lap nem kell alá, se ram. Egy 945-ös lappal is odab@szhat 3G könnyen, ilyen lapoknak meg már a mostani ára is reálisan 5-6k lenne használtan.#107 joshua7 : Sok kicsi sokra megy...
-
Chaser
legenda
2180 most is marha jó áron van, de sztem nemsoká eltűnik. E3140 18k-ért nagyon nem érné meg, én induló árnak 14-15k-t saccolok.
#86 adalbert1 : Vannak ám erre szakosodott szervízek, akiknek van olyan cuccuk, hogy biztos nem lesz gebasz, szóval a lapgyártók úgymond korrektek. VT: passz, nékem azt mondták semmit nem ér, 1ébként 1 magos procin is használtam virutal pc-t. Tudtommal a 3xxx szériában nem lesz VT. Nemsokára jönnek és megtudjuk

Új hozzászólás Aktív témák
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Battlefield 6
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Yettel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy Z Flip7 Zsebbe csukható stílus, 120 Hz élmény 12/512 GB Használt, karcmentes
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De mindenképp megvárnám az első teszteket. Nekem az a bajom vele, h az E7000 széria is a rendes Wolfdale-ek 'selejtje', az E3000 meg az E7000-nek. Szóval selejt selejtje...