Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
Ezúton kívánok minden Kedves Fórumtársamnak,Barátomnak Békés,Boldog Új Esztendőt!!!

-
krammerka
őstag
volt ilyen,igen.
Lipi barátom volt(van) ennek a fogyókúrának a kitalálója
Akkor alakult ez ki,amikor még E21xx-es procikkal nyomtuk,a 21xx-es topikban,ami még működik is,csak ki lettünk onnan tessékelve.
Eztán hozta létre asszem shteer kollega,az új topikunkat,ami azóta is működik:[link] -
krammerka
őstag
éheztetem a celeront:3400MHz/1,152V
Ez -0,13V az alapfeszből,és +1GHz az alapórajelhez képest
-
krammerka
őstag
Szép Karácsonyt Mindenkinek!

Jó reggelt!Érdekes ez a cerka,nekem már a 3. deszkában csücsül,és mégse lehet belőle többet kihozni.
371MHz és vége,ha 2V-ot kap akkor is
Ezzel szemben a kissebbik cerkám amit nagyon szerettem,simán ment 400MHz felett.............pl 445MHz
Több mint 1 évig ment 100% túlhajtással,ez volt 24/7:8x400 -
krammerka
őstag
csináltam egy tesztet az EP31-es deszkával,ime:[link]
Egész jónak tűnik.EP45-s deszkában sem ment jobban.........
Valamiért nem tudom ide berakni úgy a képet ahogy azelőtt csináltam,kint volt egy kis kép és ha rákattintott az ember,akkor megjelent nagy méretben.
-
krammerka
őstag
az a 3200-as amit vettél,jobban megy mint az enyém,ha jól emléxem annak 375MHz körül volt a valid
Nállad lesz az 400 felett is,de azért 2,2.....2,3V volt fölé ne nagyon menjél,nehogy sok legyen neki
A bor: Egészségedre!!!
Szilveszter: valszeg itthon,nem megyek sehova(okom nincs mulatni)
A fiam meg ilyenkor karácsony táján nemigen szokott uncsizni
-
krammerka
őstag
nekem 2db E3200-am van,abbol az egyik megy 4380-at,a másik meg 4450-et

Lipi: na végre,legalább nem kell akkora pénzt befeccölnöd egy prociba(Q9550),és meglásd amire Te is használod,arra bőven sok is lesz............

Azért egy csodaszép eredményt elvárok Tőled,mint 1.számú szaktekinély,akitől tanultam sokmindent,és nőttem fel a keze alatt

-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
na srácok,átült a cerka egy EP31 DS3l deszkába,elsőre egész jónak tűnik,teszt majd késöbb.............
-
krammerka
őstag

Hogy sikerül ennyire egyforma teljesítményű procit gyártani?
,és az fsb wall?
Ugyanazon mhz-n elhal mindegyik(majdnem mind)
-
krammerka
őstag
válasz
Mitch_01
üzenetére
sztem azért túlzás,hogy alázza pl az E8600-at,de tény hogy nagyon jól mennek,és simán ár-érték arányában verik a mezőnyt.
Fesz emelés nélkül,gyári hűtéssel is ki lehet hozni +1000MHz-t szinte mindegyik cerkából,ezt sok cpu-ról nem lehet elmondani.A WR lista meg vmiért szivat,mert felrakom az eredményt,ezek meg törlik már harmadszor is.
Pedig minden ok vele,semmi trükközés vagy ilyesmi,még Brumi kollega eredményét is törölték.
Ez lenne az:4452MHz

-
krammerka
őstag
válasz
adequate_cou
üzenetére
Tuning nélkül nem sok beállítást tudnék javasolni,a proci alapon hozni fogja a névleges teljesítményét,mintahogy a ramok is.

-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
-
krammerka
őstag
Szia!
A Vid ezeknél a prociknál jellemzően 1,25-1,28V környékén mozog,ez alatt még nem találkoztam E3200-al.
Viszont alapfeszen(Vid 1,275V) az enyém simán hozott még +1400MHz-t,ami elég becsületes szerintem:[link]
Illetve ez még alulfeszelve is van,mert a dropp miatt kevesebb picivel. -
krammerka
őstag
A P31-es lapodban ez szép teljesítmény.
Egy komolyabb lapban valószínű kissebb feszen is hozna,nagyobb eredményeket.
Nekem elsőre EP35 DS4 lapba ment nagyon jól,majd átraktam G31-be,ott már azért volt -200MHz.
4008@1,344V/EP35 DS4
Az EP45 DS3P-be ezt még nem sikerült elérnem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- Alienware 17r4 olvass
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi