- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszlaci
addikt
Nekem átlagosan pont hogy JOBB LETT!
Az összes memória és proci teszt 5-10%-al lett lasabb Everest 4.5 alatt, kivéve a másolást.
Eddig a 3000 körüli írás és olvasás mellé 1000-es másolás párosult.
Az új BIOS-al (0099->0138 asszem) viszont a másolás teszteredménye is 3000 körüli.
Mint ahogy bármely másik PC-ben. -
rATdrAgOn
senior tag
-
balkoger
tag
pont azért hagytam félbe a projektet, mert nem csak a második kijelző nem jött, hanem a core avc-vel sem boldogultam, meg az mplayer linuxos változatával sem, nekem meg elsősorban ezért kellett. Egyébként még annyira kezdő vagyok linux terén, hogy csak sejtem , hogy mit kértél az előző hozzászólásodban
-
turorudi
aktív tag
Gondolom megtetted, de azért még egyszer csekkold, hogy nem fordítottad-e meg a scart csatlakozót és így más lábakat kötöttél össze.
Az is lehet, hogy nálam csak véletlenül működik kondenzátor nélkül, azzal biztosan kellene működnie (a megadott paraméterű kondival) nálad is. De ha az van is, annál is kell ügyelni, hogy melyik irányba nézzen bekötéskor.
És milyen kábelt használsz? Vetted Mediamarktban? Vagy átalakítottál s-video kábelt scartra? -
szaszlaci
addikt
Ezt érdemes tudni az S-VIDEO szabványról:
-Nincs befejezve, talán még szabványban sem rögzítették, milyennek kell lennie.
-Vagy megy, vagy nem.
-S-V. -> scart gyári átalakítóval nekem EGYSZER SEM sikerült semmit elérnem.
(több DVD, több TV, értékesítőként melóztam, volt időm próbálgatni ilyesmiket)
-Ha átmegy, akkor a PAL/NTSC-vel volt a baj, ha nem volt szín, de asszem azzal se jött mindig helyre.
-Nekem LG TV-m van, azon próbaképp megnéztem ATI VGA-val, és ment rendesen. Persze úgy ronda, mint kompozittal. -
turorudi
aktív tag
Ez bekötési kérdés. Ennél a lapnál csak 4 pin van bekötve, a Radeonoknál pedig mind a 7 (nálam is ugyanez a helyzet).
Itt szükséges ezt a két lábat összekötni, mert a szín csak így megy át. Az s-video nem egy pompás szabvány, sok variáció előfordulhat. Nem is értem, miért ezt erőltetik analóg kimenetnek a VGA gyártók. Látott már valaki s-video (ami nem=s-vhs) bemenettel rendelkező TV-t? Tudtommal elsősorban az amerikai piacokon terjedt csak el. -
turorudi
aktív tag
Szia,
EZT kell csinálni.
Sajnos nem fogsz olyan kábelt kapni, amelyikkel színes képet ad, mert az itthon kapható kábelek igénytelenek. Tehát amelyik scart csatlakozós kábellel ff képet ad, ott a scart csatlakozón össze kell kötni a 15 és 20 lábakat (a csatlakozó, ha szétszeded, számozva van). A legjobb úgy, ahogyan a linken van, tehát egy ott jelzett kondit is be kell forrasztani az összekötésbe, de nekem éppen nem volt itthon olyan, így csak simán összekötöttem a két lábat és ment.
Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest