- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hombár Jenő
csendes tag
válasz
szaszlaci #577 üzenetére
"Vigyázz ezekkel a mérésekkel, egyszerre csak egy eszközt mérj"
Nekem elég, ha csak a hatásos teljesítményt mérem - végülis az után fizetek. :-) De meg fogom nézni, látok-e különbséget. Szerintem ilyen kis fogyasztásoknál minimális lesz, ha egyáltalán észlelhető valami. Való igaz, a 48W-ot még külön mértem, a tegnapi 33-at pedig csak kivontam a többiből kikapcsolásnál, de szerintem a 48W is ugyanúgy kijött ezzel a módszerrel korábban, csak arra már nem emlékszem biztosan.
-
kingabo
őstag
válasz
szaszlaci #577 üzenetére
Nem rossz 5let! DE Ahhoz, hogy a mély/center is szóljon, ahhoz 5.1-re kell állítani a hangzást, és a mic-bemenetre kapcsolja rá a fenti 2 csatornát... Egyébként egy genius home theaterem van, tehát digitális bemenet, stereo felkonvertálás csak álom.
Még azt megprobálom, hogy a hátsó hangfalak helyére, ez elvileg a line-in, rádugok valamit, hátha észreveszi, hogy nem hangfal.
Vannak olyan progik amik elrejtik magukat, hogy ne látszódjon a taskmgr-ben, elősorban megfigyelő progik/vírusok használják ezt, de lehet, hogy a win is elrejt 1-2 dolgot
Giinos: msconfigban ki lehet lőni a szolgáltatásokat is!
Acpi szolgáltatást nem találtam. Bár ha szolgáltatás lenne, akkor az svchost kéne hogy futassa nem a system...
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
szaszlaci #577 üzenetére
msconfig,néha kevés
pl: ha a biztonságközpontba kikapcsolos a a windows tűzfalát,megnézed a vezérlőpult/feladatkezelő/szolgáltatásoknál,ott még mindig FUT!!! le kell állítani,majd az inditást is le kell állítani,na akkor nem fog futni.Ehez hasonló dolgokat lehet ott állítani,nézd meg hogy mik futnak,ha megy a gép...meg fogsz lepődni
szerintem ezt is ott kell kikapcsolni,hogy ne piszkálja a teljesitményt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest