Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
nullpoint #943 üzenetére
Igen, elkezdtem csinalni. Aztan beszart a fogyasztasmerom.
A tapom is meri egyebkent, leven digitalis. Az meg nem kommunikal rendesen az alaplappal, a software csak idoszakosan mutat erteket. Eddig csak az Asus ROG lapokkal tudott csak egyutt mukodni.
De nem felejtettem el. Egyebkent biztos nem magas, leven megprobaltam, es alaphelyzetben nekem passziv a rendszer(vegre megoldottam), es a vizhofok igy is megall 95 fahreinheit-nel max, es ugye nekem a VGA is futi a vizet.Irtam mar, hogy az orajel ugralas nem karositja a cpu-t. Az Intel nem veletlenul talalta ki a speedstep-et, C1E-t anno. Ez nem hasonlithato az auto motorjahoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest