Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
Nyilvan attol is oregszik, csak teljesen mas mertekben.
Nem az oregedes szempontjabol hasonlitottam, hanem sporolas es kenyelem szempontjabol. De nem mellesleg, ha az elavulast is figyelembe veszed az elettartamnal, akkor mar hasonlo cipoben jar. Nem hinnem, hogy 20 ev mulva is a mostani geped barmire is jo lesz, mig a kazan azert 20 ev mulva is hasznalhato marad.
De nem veletlen hoztam fel az orlangot, az is napi 20 forint korul fogyaszt, mintha idleben hagynad a gepet ejszakara.A tervezett elavulas egy divatos hulyeseg, amit a laikusok szeretnek felhozni. Ami nincs azt nem is akarom elkerulni. Soha nem mondtam, hogy a kapcsolgatason mulna kizarolag, csak azt, hogy tok felesleges kenyelmetlen dolog es mellesleg van karos hatasa is.
Folosleges kikapcsolni a gepet. Meg a monitor is lassan kapcsol be, nemhogy, egy wakeupot is meg kelljen varni.
(Amugy a 100 eve mukodo izzot sem kapcsolgatjak, nem veletlen.)
(#6074) m0h0senator : 20 forint, az 20 forint, barmi is eszi meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő