Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
"Nekem a magok kozotti hofok is eleg nagy, ami szinten a forrasztas bune lehet, de ez miatt nem fogom megkockaztatni a delidet."
LGA2011-3 CPU-nál delid? Egy kis zavart érzek az Erőben!
Aferenczi87: "... nagyot csalódtam mint az x79be ..., ... a fenéket ugy szar az egész ahogy van ennyi ..., ... lapcsere kiderül ...ennyi..." - Szerintem sem az X79 sem az X99 nem szar. Mindkettő kezes platform, megfelelő alaplappal és nullától magasabb szakmai alapokkal. Az X99 tény, hogy még nem teljesen kiforrott, de lássuk be, az első DDR4-es tapasztalat élesben a világon.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest