- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
Stanchore #5524 üzenetére
Új fejlemény a 00 hibás configgal: pár napja elvitte egy ismerősöm a proci-lap-memória triót tesztelésre, hátha rájön valamire. Először valami no name táppal próbálta, ugyanúgy semmi, majd rákötött egy Chieftec 450-es tápot, amivel elsőre még nem, de pár próbálkozás után, ha a ReTry gombot nyomkodta, és egyszer csak elindult.
Tegnap visszahozta, meg elhozta ezt a tápot is hozzá. Kipróbáltam, simán indult vele, majd kipróbáltam egy Corsair táppal, azzal is, majd az új EVGA-val, amivel eddig próbáltam, azzal is. Viszont az első BIOS-ba lépés után egy 10 másodperccel kikapcsolt és ugyanazzal a hibával indult már csak újra. 00, CPU Led és nem világít a lapon a csík sem, mintha nem kapna elegendő áramot. 6-8 próbálkozás a ReTry gombbal és egyszer csak hirtelen megint elindult és azóta is indul rendesen, minden indítással.
Na ilyenkor mi a jó franc van?
Mert ha épp így indult szervizben, akkor persze, hogy Teszt OK lett. Olyan, mintha valami áram vezérlő hol működne, hol nem. Attól tartok, ha most visszaépítem a házba, előbb utóbb lehet, hogy újra előjön. Az már biztos, hogy lap hiba, de így meg hogy gariztassam? :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest