- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
OC socket elvileg csak az uncore orajelre van hatassal. En 3500-nal nem tudok feljebb lepni ott, Te valszeg siman bemesz 4000 fole. Semmi extrat nem allitottam, mert nincs is olyan sok lehetoseg.
VCCIN 2v, VCCIO 1.15v, Vring 1.17v, PCH 1.05v -ot pedig feltoltam 1.25v-ra(elvileg a BCLK-ban segithet), Vsa -t pedig 1.2-re raktam mind a memoria, mind a BCLK miatt.Valaki mar moddolta a cpu-jat? Ha tudnek szerezni hoallo szalagot, akkor lehet megcsinalnam.
Egyebkent aki tudja, leirhatna, hogy ez igy jo e, vagy nem. Na meg azt, hogy mik a hatarok ezeknel a feszultsegeknel. Mert pl. az alaplapom mar piros az 1.2v ring es SA voltage-nal, kozben meg csomo helyen olvasom, hogy ringnek adnak 1.3v-t, SA -nak meg 1.3v+ is akar. Es akkor itt van ez a leiras, ami sokkal visszafogottabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Haditechnika, harcászat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Androidos tablet topic
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Battlefield 6 - Indul a második nyílt béta hétvége
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest