- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #3435 üzenetére
Egyebkent ez sem igaz. A Z170 + 6600K egy nagyon jo alternativa. Egy kozepkatos lappal egy nagyon jo jatekos kombo jon ossze normalis aron. Gamingre a legjobb valasztas, mindenki ezt keri.
Azert, mert valaki onhibajabol csalodott a platformban, es ilyenkor mar megy a koponyegforgatas. Kesztetest ereztem belinkelni a regi hsz -eit, amiket meg regebben sutott el a Skylake topikban. Ugyan ezt csinalta, csak akkor a Skylake volt porondon. De idom sincs ra, meg kedvem se. Mindenki nezzen vissza, ha gondolja, megfogja talalni. Detto ugyan ez volt, csak az ellenkezo oldalon. Azt hiszem meg moderalas is volt. Onnan tudom, mert en is ott trollkodtam.
Egyebkent amiota platformot valtott, azota nem porog a topik sem. Senkinek semmi gondja, elotte meg folyamat ment a tema, hogy most ez nem megy Nala, most az rossz, most az oc-ban segitsunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest