Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Zyxel zizzenés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
Az volt,hogy amikor elmentem az új alaplapért!(Gamming 5P) bevittem a procim és elmondtam,hogy van egy bugg és,ha az vitte el a lapom,akkor a procim is hibás és amelyik alaplapba beleteszem annak vége!utána ugyanígy fordítva is!(ha utána abba a lapba teszel procit "megöli"!
szóval mondtam a hölgynek (akit imádok)nagyon jó arc és ha vásárolsz rákérdez mindenre profin
szóval mondtam neki,hogy hallottam erről a "balhéról" és inkább itthagynám a procimat,h teszteljétek le,mert nem akarom ,hogy para legyen a garival!
hátrament megkérdezni,majd 1-2 perc múlva visszajött ,hogy nyugodtan próbáljam ki,mert legfeljebb nem indul el!hazahoztam őket és másnap visszavittem őket,de akkor már ragaszkodtam,h maradjon ott a lap(Gamming 5P),mert nem akarom a 3 munkanapot megszívni!
most jön új proci-lap!
kap egy H110 hűtést úgy,hogy fini lesz,csak sajnálom a Gamming 5P,mert az is piros-fekete,a vga.m is(MSI)elkezdhettem volna gyúrni a dizájnra is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i5-7G I 8GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő