Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
Az volt,hogy amikor elmentem az új alaplapért!(Gamming 5P) bevittem a procim és elmondtam,hogy van egy bugg és,ha az vitte el a lapom,akkor a procim is hibás és amelyik alaplapba beleteszem annak vége!utána ugyanígy fordítva is!(ha utána abba a lapba teszel procit "megöli"!
szóval mondtam a hölgynek (akit imádok)nagyon jó arc és ha vásárolsz rákérdez mindenre profin

szóval mondtam neki,hogy hallottam erről a "balhéról" és inkább itthagynám a procimat,h teszteljétek le,mert nem akarom ,hogy para legyen a garival!
hátrament megkérdezni,majd 1-2 perc múlva visszajött ,hogy nyugodtan próbáljam ki,mert legfeljebb nem indul el!hazahoztam őket és másnap visszavittem őket,de akkor már ragaszkodtam,h maradjon ott a lap(Gamming 5P),mert nem akarom a 3 munkanapot megszívni!
most jön új proci-lap!

kap egy H110 hűtést úgy,hogy fini lesz,csak sajnálom a Gamming 5P,mert az is piros-fekete,a vga.m is(MSI)elkezdhettem volna gyúrni a dizájnra is
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen széket vegyek?
- Születésnapos a Noctua
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő