- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss #578 üzenetére
Azért nem érted, mert nem vetted a fáradtságot, hogy tájékozódj. Továbbá egy fórum azért van, hogy eszmét cseréljünk.
Tessék még egy kis információ:
E8400 - X38-at szeretném leváltani, ami öt éves (kb) Ami a hőbörgést illeti: Az az összeállítás került annyiba (proc; hűtő; alapl; vga; mem; winc; mint most egy processzor plusz a deszka. Nehogy azt merd mondani, hogy ennyit fejlődött a technika, vagy inflálódott a forint!Én meg azokat az embereket nem értem akik azt mondják, hogy: "Hát igen. Ennyibe kerül". Egy frászt! Ennyit BÍRNAK elkérni érte! A sok hülye és néhány szerencsétlen meg kifizeti.
"nem kell megvenni"? Hanem melyiket KELL? A kétszer ennyi áramot fogyasztó két éves technikát, aminek még mindig ugyanannyi az ára mint két évvel ezelőtt? Vagy...?
Az ár - érték arány nem ugyanaz! MI ezért hőbörgünk. TE majd csak egy-két év múlva fogsz! De MI akkor ÉRTENI fogjuk!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss #571 üzenetére
Erre a témára leginkább egy kocsma teraszán, deres malátaszörpös poharak társaságában tudnék reagálni. De hogy képet kapj, szerintem ez nem A fejlődés, hanem annak az okosan-precízen kivitelezett visszatartása a nyereség függvényében!
Elhitetik velünk, hogy most megint mekkorát alkottak, és ennek bizony ára van. Közben meg már rég kacaghatnánk a mai teljesítményeken.
Erre te azt mondanád, hogy összeesküvés elméleteket gyártok, meg hogy idealista vagyok!(Kisasszony! Kérnénk szépen még két pohár (korsó) sört!)
Közben beesteledik. Jövő héten ugyanitt!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nyaralás topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest