Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Azért nem érted, mert nem vetted a fáradtságot, hogy tájékozódj. Továbbá egy fórum azért van, hogy eszmét cseréljünk.
Tessék még egy kis információ:
E8400 - X38-at szeretném leváltani, ami öt éves (kb) Ami a hőbörgést illeti: Az az összeállítás került annyiba (proc; hűtő; alapl; vga; mem; winc; mint most egy processzor plusz a deszka. Nehogy azt merd mondani, hogy ennyit fejlődött a technika, vagy inflálódott a forint!Én meg azokat az embereket nem értem akik azt mondják, hogy: "Hát igen. Ennyibe kerül". Egy frászt! Ennyit BÍRNAK elkérni érte! A sok hülye és néhány szerencsétlen meg kifizeti.
"nem kell megvenni"? Hanem melyiket KELL? A kétszer ennyi áramot fogyasztó két éves technikát, aminek még mindig ugyanannyi az ára mint két évvel ezelőtt? Vagy...?
Az ár - érték arány nem ugyanaz! MI ezért hőbörgünk. TE majd csak egy-két év múlva fogsz! De MI akkor ÉRTENI fogjuk!
-
Gróf...
aktív tag
válasz
adamssss
üzenetére
Erre a témára leginkább egy kocsma teraszán, deres malátaszörpös poharak társaságában tudnék reagálni. De hogy képet kapj, szerintem ez nem A fejlődés, hanem annak az okosan-precízen kivitelezett visszatartása a nyereség függvényében!
Elhitetik velünk, hogy most megint mekkorát alkottak, és ennek bizony ára van. Közben meg már rég kacaghatnánk a mai teljesítményeken.
Erre te azt mondanád, hogy összeesküvés elméleteket gyártok, meg hogy idealista vagyok!(Kisasszony! Kérnénk szépen még két pohár (korsó) sört!)
Közben beesteledik. Jövő héten ugyanitt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval az értelmes vásárlás kategória az így elég tág fogalom... 
, a 1150-el egy új korszak kezdődik mind sebességben mind csatolófelületekben, több matx és mitx lap lesz a jövőben ez szerintem jó hír