- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
Márciusban többek között az AMD memória inkompatibilitási problémái miatt döntöttem az Intel mellett, ugye akkor még az i5 8400 4-5 ezerrel olcsóbb is volt mint Ryzen 2600. Legolcsóbb 3000 Mhz-es G.Skill ramot vettem anno, biosban beállítottam az XMP-t és ennyi, azonnal klappolt minden. Jogosan kapja a kritikát mostanában az Intel, de az AMD-nek van még min dolgozni, csak ugye a nagy hurrá hangulat elhomályosítja a problémákat.
-
Rick3D
senior tag
Sokat olvastam az elmúlt napokban az általad is leírt problémát. Lap és ram függő. Milyen chipsetes a lapod ? A bios frissítés pedig szinte kötelező kategória
Majd dobj egy updatet holnap , akár pm-ben érdekelne mire jutottál.
(#1885) sati Én is megvoltam lepődve , mire végigolvastam 1,5 hónap kínlódást valahogy azt vártam volna hogy az AMD lesz a ludas / lap. Végül vett egy normális elosztót és mindegyik gépén javult a probléma. Aki segített neki , elmondása szerint ritkaság számba megy de létező dolog. Te mit tudsz erről , valakinél más oldotta meg ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest