- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Amit a Skylake&Kaby Lake-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
akoska07 #20095 üzenetére
most mi fáj neked ebbe annyira? intelt utálod? vagy az üzlet politikáját?
Ugyan akkor mond meg, te milyen procit vennél, low budget gépbe? pl nehezítésképp még, ha használt nem is játszik, bár 15k ért nem igen van i5, max régi
senki nem intel részvényes, nem reklámozunk semmit, csupán egy jó ár/érték arányú proci
de igazából kár is erőltetni, nálad beragadt az hogy "szemét ez"
-
mgabi
senior tag
válasz
kicsipapucs #20092 üzenetére
Régebbi játékok elmennek rajta, de ha választanom kellene, akkor inkább egy régebbi i5 vagy többmagos AMD, mert a 4 fizikai mag sokat számít.
-
válasz
kicsipapucs #20092 üzenetére
Már a nevére sem emlékszem annak a procinak vmi G32vmi,na annak volt értelme.
Ennek a szemétnek nincs.Tök mindegy,UK vagy Mo,itt sincs kevesebb hülye,aki szemétre dob ki pénzt.
--------------
Nekem aztán tök mindegy,ki mit csinál a nehezen összegyűjtött pénzével (budget proci (volt) ,de azt sokkal jobb helyre is el lehet b@szni,mint ez a szemét,mert éppen intelnél úgy döntöttek,nem kaphatsz ilyet többé.
--------------
Ez a proci 15-ért sem jó,nem hogy 23-ért.
-
válasz
akoska07 #20088 üzenetére
Itthon azért nem UK fizetés van, vedd figyelembe.
Elég sok ismerősöm/"kuncsaftom" gémel nagyon gyatra procikkal, élvezettel. Amikor pedig van egy kis pénz, az első upgrade a vga lesz, hámerazonfutagém. És ha eljutnak egy félkonfig, vagy gépfejlesztésig, egy 775 dual core, sandy-ivy pentiumról egy Ivy i3-3250-nel azonos cache-ű és órajelű, de mellé ~20% IPC előnyű procira fellépni óriási különbség akár csak a 4 szál miatt is. Mellesleg - bár direkt összehasonlításnak nem vehető - rendszeresen hajtom a 4770k-mat és a 7700k-mat is 3,4-4GHz között 2 mag 4 szálon poénból, hogy lower end konfigot szimuláljak. 1080P, jelentősen húzott GTX980Ti, fullgraf és a Vsync akadt 60Hz-en. Röviden csak annyit akarok mondani, hogy teljesítménye alapján a kispénzű gémereknél igenis van létjogosultsága, best-buy kb ilyen ár/teljesítmény mutatókkal. Ezt az aspektust nem nézted? Így sincs értelme? Ebben az árkategóriában minek látod értelmét venni?u.i.: az általad feltételezett köcsög marketing húzás iránti gyűlöletedet értem és egyet is értek, de ettől a proci szerintem még igenis jó, 23-ért is.
-
válasz
kicsipapucs #20090 üzenetére
Tehát...
Talán mindenki érteni fogja...aki akarja
MI a francnak kell most annyira hype-olni ezt a szemetet ?Kivonjuk a forgalomból és soha többé nem vehetsz ilyen szemetet,rohanj és vegyél egyet akár dupla áron,ki ne hagyd.
Értelme nincs,de vegyünk ilyet.
A legnagyobb gáz,hogy erről cikk születhet a PH-n is.
-
válasz
#Morcosmedve #20070 üzenetére
Kaby proci, nincs BLCK unlock, kb 103,5-ig tudod majd tolni a BCLK-t.
-
-
-
-
válasz
hackeeeee #20068 üzenetére
Most is rendelhető a proci "elfogadható" áron.
De én még annyit sem adnék érte,mint amikor normál ára volt.
Ez egy szemétre való izé.
------
Mivel nem fogják gyártani lehetne kuriózum.
De ez nem az,rohadtul nem.
Szeretnék hype-olni a semmit a szemetet.Jól tolja az intel továbbra is a lehúzást.
-
bandi0000
nagyúr
mert mi a baj a kérdéssel?
mindenki szeret veszekedni, nem ezen múlik
-
bandi0000
nagyúr
szerintetek megéri megvenni ezt az INTEL QH8F Engineering version procit? 2,2 giga kicsit kevésnek tűnik nekem, de viszont 8 szál, de viszont netezésre/általános dolgokra meg erősebb magok kellenének
-
palfitom
félisten
válasz
#Morcosmedve #20072 üzenetére
Majd tedd közkinccsé az eredményt, plíz!
(#20073) hackeeeee
OK -
palfitom
félisten
válasz
#Morcosmedve #20070 üzenetére
Reméljük!
Ha jól emlékszem, valaki azt írta, hogy csak 3,6-ig lehet tunyingolni BCLK-val, szóval nem nagy dolog...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
krekk
tag
válasz
ricsi8800gt #20065 üzenetére
Álmodozz csak
-
krekk
tag
válasz
ricsi8800gt #20063 üzenetére
Nem fogja lejjebb venni a fesz igényt. Csak a hűtés lesz élhetőbb meg a hőfokok.
-
mgabi
senior tag
válasz
Laraxior #20051 üzenetére
jól van na
40 eur erős limit. 120-as szolid toronyhűtők kerülnek ennyibe újonnan.
Freezer 33, csendes és jó hűtő + 40 eur alatt van. Direkt odaírtam az árat. 40 euró alatt nem lehet csodát várni.
Amúgy is OFF topic. Itt kellene utána olvasni, és esetleg megkérdezni: [link]
Ezeket megadod, és kapsz ajánlást
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor típusa?
5.: Ramok típusa?
6.: Egyéb igények? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ricsi8800gt #20054 üzenetére
1.12-1.15V körül ha jól emlékszem. 1.18-1.2V a 4.6.
-
Laraxior
titán
válasz
#Morcosmedve #20052 üzenetére
Ugy latom jobban jarok ha nezek valamit hasznaltan. Ezek ugy elvereznek mint a huzat.
-
ricsi8800gt
addikt
Kicsit tesztelgetem a 6700K,egyenlöre a cál 4,5GHz,ez az órajel ninek mennyi Vcore-n megy ?csak viszonyittás kép.
egyenlöre még nem delidelt -
Zebu
addikt
válasz
Laraxior #20041 üzenetére
Esetleg ez: [Matterhorn]
Vagy Pure rock
ez: Hyper 212 EVO -
30z.Samu
félisten
Túl jó a Pentium G4560, ezért kivonják a forgalomból
Szerk: Látom már volt, sorry.
Még időben vettem meg!
-
mgabi
senior tag
válasz
Laraxior #20041 üzenetére
Szerintem léghűtésben kb ez a sorrend most ár értékben, Noctuak, BeQuiet!-ek picit drágák, de a ventik nagyon jók rajtuk.
ARCTIC COOLING Freezer 33 - 10e
THERMALRIGHT True Spirit 140 Direct - 15e
Scythe Mugen 5 PCGH - 18e
BE QUIET! Dark Rock 3 - 22e
THERMALRIGHT Le Grand Macho RT - 22e
NOCTUA NH-D14 - 25e
NOCTUA NH-D15 - 33e -
Top cat
addikt
válasz
MK VII #20039 üzenetére
Várható volt, de azért ezt neked intel
-
Laraxior
titán
30-40EUR-rt lehet kapni valami combosabb hűtést?
Olyan is jó, ami mellé nem adnak ventit, mert az van itthon bőven. Hátha van így ilyen árkategóriában. -
Trabecan
tag
válasz
customer114 #20038 üzenetére
Köszi a válaszokat !
-
customer114
őstag
válasz
Trabecan #20037 üzenetére
Intelnek van egy listája erről. Kb. minden mai játék fel van sorolva benne, plusz mellékelt képpel az adott játék videó beállításáról screenelve, amelyen az intel ajánlja az adott proci/IGP párost.
Ha jól emlékszem az intel gyári programjának beállításain belül megtalálható a hivatkozás, amin eljutsz ide.
-
Trabecan
tag
Egy gyors kérdés : teljesen ledöbbentem, mikor a gépemen a most "menőnek számító" Battlefield 1 elindult az én i5 6500-as procimmal, 16 Gb DDR4-es RAM-mal. Dedikált videókártya nincs a gépemben ! Kérdésem : Mik azok a játékok, amik nem hajlandóak elindulni ezen a procin egyáltalán ??? Van egyáltalán ilyen játék ? Még játszani is tudtam a játékkal, bár le kellett vennem ugye a beállításokat és dx11-re kellett átkapcsolnom, de azért mégis.... Nem gondoltam volna, hogy egyáltalán az előképig is eljut a játék ezzel a procival, zsuga nélkül...
Nem vagyok egy játékos beállítottságú, mert ugye akkor lenne benne egy durva zsuga, de így....Teljesen meglepődtem a dolgon. ( Az vili számomra, hogy van benne egy HD 530-as videó, de hogy azon elfusson a BF1...
)
-
raubisoda
senior tag
válasz
Akcok94 #20028 üzenetére
Valahogy úgy.Szerezz occó ceruzát és ennyi.
-
Akcok94
senior tag
Hello,
Cseréltem processzort i3 6100-> i5 7600k, de elfelejtettem biost frissíteni az i3 és most kiírja a bios postcode hogy nem ismeri fel a cpu-t, szóval elbasztam hogy nem frissítettem i3-mal?
-
Laraxior
titán
Ha az összes alaplapon levő venti-csatlakozót befogom munkára, meg a két ledes csatit is, akkor kell majd valaminek vajon plusz feszt adni, vagy ezt szabályozza a 24pinről?
Van egy csomó ventim, és idle felesleges hogy tekernek annyira, viszont játék alatt mehetnek. Ezt a legegyszerűbb szabályozni, csak egy kattintás elég az ASUS programjával. -
MMIX
addikt
Ahogy Jay mondta Néma Bob háta mögé ugorva, "Kill it, kill it!"
Dogma
Intel Pentium G4560 Cannibalizing Core i3 Sales, Company Effectively Kills it
TechPoweUpNa ezért ritkult meg a boltokban.
-
mgabi
senior tag
válasz
Archttila #20009 üzenetére
Normális a hőmérséklet eltérés. 8-10 fok felett kezdenék csak aggódni. Nekem is van kb 6-8 fok eltérés streszteszt alatt, játék alatt 4-5 fok csak. Mondjuk én tudom, hogy szarul tettem fel a hűtőt, mert előtte csak 2-3 fok volt. Lusta vagyok szétszedni. 3 havonta porolom a gépet, majd szeptemberben ránézek
-
Archttila
veterán
válasz
Steven #20013 üzenetére
Abszolute nem bántam meg főleg mivel egy igen pici házam van amiben az összes venti alacsony fordulaton pörög, így ez nekem most ebben a nyári kánikulában tényleg nagyon jól jött
Lényegében stress test alatt kusba van az egész kóceráj!picit talán a morcosmedve által írt lesarkazás veszélye idegesít de gondolom ha eddig nem pattant el akkor már megbírja
Nagyon igyekeztem pontosan ugyan oda tenni a kupakot ahol eredetileg is volt.
csak jobb az arány
akkor ne parázzak ez így teljesen normális?
-
Archttila
veterán
válasz
ricsi8800gt #20011 üzenetére
Igen, a kupakon pedig MX4
-
Archttila
veterán
válasz
#Morcosmedve #20002 üzenetére
-
Zebu
addikt
válasz
#Morcosmedve #20004 üzenetére
jah ezÉrt szürkítettem, csak most nem akartam átmenni már a 3. topicba
Sorry
-
Zebu
addikt
Hőmérséklet a fétisem úgy néz ki. Fut a realbench v2.54 és az ssd már 51 fokon van. Ez ok?
Bocs a sok efféle lámázásért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest