Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szeva000
addikt
engem qrvára hidegen hagy,hogy mennyit megy majd,nekem dolgozni kell a gép,nem szétgyilkolni.Az egy dolog,hogy kíváncsi volk mit is bír a proci,de nem azért,hogy szétgyilkoljam.
Egyébként most éppen a F1-ek konvertálom,most 460X8,5-el megy stabilan..ez már majdnem 4GHz...és 1,296V-ot adtam a procinak.
Elindul símán 500X8-on is,de ott hibbant.Viszont már kisebb FSB-vel délelőtt 4200MHz-en ment normálisan.Az meg a másik gond,hogy erre nekem nincs időm,hogy napokat,heteket próbálgassam az összes variációt....Az bizta,hogy itt megy és számomra kb itt a vége
Visszábrakom 3600-ra és ottmarad alapfesszel és kész.De ha lesz időm,azért csak nekiesek
A nagy baj az,hogy ez a qrva giga lap egy fos.Ilyen szemetet nem veszek mégegyszer.Az este alig bírtam elindítani a lapot úgy beállt a bios....nos ha egy lap ilyen kaka,hogy még reset sem lehet rajta normálisan,az mehet is a kukába sztem -
NFree
addikt
Nem feltétlen igaz , alacsony vid nem mindíg a legjobb tuningban láttam anno c1 es q9550-et és nagyon ment igaz nagyon is kellett feszelni, 1enlőre itt ph-n alacsony vides prociktól még nem nagyon láttam nagyon nagy durranásokat igaz a 4 ghz-et azt szépen viszik kevés fesszel is, de hogy hol a vége még nem igazán mutatták meg magukat, vagy csak elkerülte a figyelmem,
de azért jobb ha alacsony , 24/7-re jobban boldogul vele az ember(#6146) g@bo
Kérded, vagy mondod, mert én nem tudom ,s mint írtam nem is vagyok tájékozott ez ügyben mivel az i5-ös híreket eddig nem nagyon nézegettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EAFC 26
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő