Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szeva000

addikt

válasz C64 #6145 üzenetére

engem qrvára hidegen hagy,hogy mennyit megy majd,nekem dolgozni kell a gép,nem szétgyilkolni.Az egy dolog,hogy kíváncsi volk mit is bír a proci,de nem azért,hogy szétgyilkoljam.
    Egyébként most éppen a F1-ek konvertálom,most 460X8,5-el megy stabilan..ez már majdnem 4GHz...és 1,296V-ot adtam a procinak.
    Elindul símán 500X8-on is,de ott hibbant.Viszont már kisebb FSB-vel délelőtt 4200MHz-en ment normálisan.Az meg a másik gond,hogy erre nekem nincs időm,hogy napokat,heteket próbálgassam az összes variációt....Az bizta,hogy itt megy és számomra kb itt a vége:)
    Visszábrakom 3600-ra és ottmarad alapfesszel és kész.De ha lesz időm,azért csak nekiesek:D
    A nagy baj az,hogy ez a qrva giga lap egy fos.Ilyen szemetet nem veszek mégegyszer.Az este alig bírtam elindítani a lapot úgy beállt a bios....nos ha egy lap ilyen kaka,hogy még reset sem lehet rajta normálisan,az mehet is a kukába sztem

• NFree

addikt

válasz C64 #6145 üzenetére

Nem feltétlen igaz , alacsony vid nem mindíg a legjobb tuningban láttam anno c1 es q9550-et és nagyon ment igaz nagyon is kellett feszelni, 1enlőre itt ph-n alacsony vides prociktól még nem nagyon láttam nagyon nagy durranásokat igaz a 4 ghz-et azt szépen viszik kevés fesszel is, de hogy hol a vége még nem igazán mutatták meg magukat, vagy csak elkerülte a figyelmem,
    de azért jobb ha alacsony , 24/7-re jobban boldogul vele az ember ;)

(#6146) g@bo
    Kérded, vagy mondod, mert én nem tudom ,s mint írtam nem is vagyok tájékozott ez ügyben mivel az i5-ös híreket eddig nem nagyon nézegettem. :R

Új hozzászólás Aktív témák