Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kami11

őstag

válasz darál0w #11912 üzenetére

Minél többet "turkálok" a BIOS-ban annál egyértelműbb, hogy azzal lesz a gond.
    A JUMPER FREE menü alatt, ha AUTO-n van minden, jól állítja be a feszt a procinak, viszont ha MANUAL-ra rakom és úgy lövöm be a dolgokat akkor hiába hagyom a VCORE-t AUTON 1,360V-ot ad a processzornak a lap.
    Ezt a downgrade-t még kipróbálom Win reinstall előtt, ha az sem jön be mehet az új telepítés, de mi van akkor ha az sem segít? :F
    A fiam jár jól, mert az ő P5K lapjában biztos jó lesz...
    Direkt azért vettem ilyen cpu-t, mert nem akartam I5-re váltani, megspórolva a lap + memória cserét.
    Tök jó most van egy 2 + 2 rejtett magos processzorom amit már kínomban 3.2GHz-en hajtok, amit a lecserélt E6400-as procim is tudott! :)) Hurrá!

Joachim21:
    Érdekes módon az eszközkezelőben látszik a processzor résznél a 4 db. Q9400-as!
    Úgyhogy már teljesen tanácstalan vagyok, hogy hol van a hiba, a lap a ludas, vagy a win?! :F Lehet előbb egy üres partícióra teszek egy Win-t, és ha ott sem lesz jó, akkor mehet a downgrade, vagy fordítva? :DD Reggelig megálmodom, most úgy is melózom, jobb is hogy nem vagyok otthon. Addig is ha valakinek még van 5lete azt szívesen fogadom, kérlek benneteket, hogy most már csakazértis oldjuk meg ezt a problémát!
    Még egy kérdés:
    Mennyi feszt adhatok a procinak max. tuning során?
    Léggel hűtök, egy Freezer 7 Pro.-val.

Új hozzászólás Aktív témák