Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
darál0w
üzenetére
"c2q alá inkább p45, mivel a p35ösök ~450FSBt tudnak yorkfielddel"
Na ezt pl. jó tudni, erről nekem eddig semmi infóm nem volt. Mivel jelenleg is csak 450-es FSB-t használok, a 2 proci alapórajele pedig ua., ezért - gondolom - elméletileg a 3.6GHz ezzel is elérhető, ha egy normális darabot fogok ki.
No mindegy, meggyőztetek, váltok...csak még nem tudom mire.
A Q9400 volt a minimum, de a rup1u5 által ajánlott Q9550-el is szemeztem, nem tudom, hogy megéri-e a plusz 10k-t. Hallottam valami olyasmit (lehet, hogy hülyeség, javítsatok ki, ha tévedek), hogy állítólag egyes Q9550-ekben valamiféle "FSB-limit" van 400-nál, ez igaz?Aggregátor: köszönöm az infókat!
Azért az is számít bizonyára, hogy te viszonylag alacsony felbontásban használod, ahol meg pláne számít a proci. Én jelenleg úgy használom, hogy a kapcsolók közül minden very high, a view distance 30 (gondolom ez veszi igénybe leginkább a procit), detail distance 100, vehicle density 50, shadow density 10. Általában jól megy, kivéve ködben, meg esős éjszakában. Vagy ha belátom a fél várost egy forgalmas útról, na azt sem díjazza a gép. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU LGA 1151 + GIGABYTE Z390 UD
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-13700K Processor 30M Cache, up to 5.40 GHz
- FÉLÁRON!!! Intel Core i3-13100 4-Core 3.4GHz LGA1700 Processzor
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Q9400 volt a minimum, de a rup1u5 által ajánlott Q9550-el is szemeztem, nem tudom, hogy megéri-e a plusz 10k-t. Hallottam valami olyasmit (lehet, hogy hülyeség, javítsatok ki, ha tévedek), hogy állítólag egyes Q9550-ekben valamiféle "FSB-limit" van 400-nál, ez igaz?
Azért az is számít bizonyára, hogy te viszonylag alacsony felbontásban használod, ahol meg pláne számít a proci. Én jelenleg úgy használom, hogy a kapcsolók közül minden very high, a view distance 30 (gondolom ez veszi igénybe leginkább a procit), detail distance 100, vehicle density 50, shadow density 10. Általában jól megy, kivéve ködben, meg esős éjszakában. Vagy ha belátom a fél várost egy forgalmas útról, na azt sem díjazza a gép.