Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGArtist
tag
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Sziasztok!
Szeretném lecserélni jelenlegi E6420-asomat, ami 3.2GHz-n megy egy Q6600-asra. Sima Asus P5B alaplapom van. Érdemes próbálkozni ilyen lappal?
Köszi előre is!
-
menalcas
őstag
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Inkább akkor az AC Extreme, én nem bíznám F. Pro 7 r a procim, már anno az amd-s verziója a F64Pro sem volt 1 nagy szám (volt olyanom és nyáron elég lájt volt

mod : Vagy vedd meg a Zalman Fatal1ty-m, 3,6on 24/7 bn viszi tesztek erejéig 3,75 ig megy, 6 K ért a tied lehet
-
marinea2
addikt
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Mindigis tuttam!!

-
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Én arra gondoltam(lehet mert a villamos szakma felé hajlok)
-
elmoraan (r)
aktív tag
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Illetve 9x350 - mellényúltam egy kicsit.

-
#TOTTI
őstag
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Lehet szakértő volt a maga módján csak általánosságban beszélt.. és mivel egy figyelmes körültekintő ujságíró ügyelt rá nehogy beinditson egy olyan folyamatot hogy mindenki addig bolondul amig 112%kal fel nem huzza a quadot.. Tanult abbol az esetből amikor a Dragon Ball után többen megtanultak repülni... többek közt én is éreztem hogyha repülni nem is tudok de ha koncentrálok és felugrok kicsit többet maradok a levegőben mintha nem összpontositanám az energiáim..

-
törölt tag
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Akkor nem szedem szét a vizes blokkot. Már azt hittem valami gond van. Nekem is olyan 2-7fok különbség szokott lenni. Csak fura volt hogy mindíg az 1-es. Bár lehet hogy a windows macerálja folyton

-
HSM
félisten
válasz
elmoraan (r)
üzenetére
Jobb, ugyanis azon hűtve vannak a feszültségstabilizátorok, amik a DS3-ason hűtés nélkül eléggé melegszenek... A 4 fázisú Asrock meg hűha...

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó i7 7700
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- 2. és 3. generációs processzorok.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő