Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Beowulf_78

addikt

válasz DigitXT #20091 üzenetére

Sorry...tényleg nem írtam. :B :R Nem azért mert nem aktuális, hanem mert elolvastam kapkodva, nyugtáztam hogy majd válaszolok, de elfelejtkeztem a dologról, pedig Keldorral még beszéltem is evvel kapcsolatban.
    Nah..ha már ide írtam, akkor itt válaszolok. A proci eladása aktuális, de proci nélkül nem akarok maradni. Jelenleg csak és kizárólag Q9550-re cserélném amire 27k-t kellene ráfizetnem. A gond ott van, hogy nincs meg a 27k csak egy töredéke. Igazából nem várom el hogy megvárd amíg összeáll a lé, de ha összeáll és érdekel még, akkor viheted a procit. De valószínű addig találsz másikat, mert nem 1 hét lesz. Keldor adna kölcsön procit, de nem akarom +2x szétszedni a gépet, mivel a TRUE Black miatt alaplap kiszed megoldás játszik csak.
    Azonkívül meg joshua7 lazán "le noobozott" téged, meg mindenki mást, mert reális áron akarsz procit venni? A különbség ott van, hogy neked ennyiért lesz jó kis procid ami megy 3,7-3,8ghz-et, de neki amennyiért ő szeretne max. egy B3 lesz belőle. Ha rajta kívül mindenki "hülye", akkor el kellene gondolkodnia hogy lehet hogy csak egyedül ő a "hülye". :DDD
    Szóval a kérdésem az mennyire ér rá neked a procicsere? :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés