Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Sorry...tényleg nem írtam.
Nem azért mert nem aktuális, hanem mert elolvastam kapkodva, nyugtáztam hogy majd válaszolok, de elfelejtkeztem a dologról, pedig Keldorral még beszéltem is evvel kapcsolatban.
Nah..ha már ide írtam, akkor itt válaszolok. A proci eladása aktuális, de proci nélkül nem akarok maradni. Jelenleg csak és kizárólag Q9550-re cserélném amire 27k-t kellene ráfizetnem. A gond ott van, hogy nincs meg a 27k csak egy töredéke. Igazából nem várom el hogy megvárd amíg összeáll a lé, de ha összeáll és érdekel még, akkor viheted a procit. De valószínű addig találsz másikat, mert nem 1 hét lesz. Keldor adna kölcsön procit, de nem akarom +2x szétszedni a gépet, mivel a TRUE Black miatt alaplap kiszed megoldás játszik csak.
Azonkívül meg joshua7 lazán "le noobozott" téged, meg mindenki mást, mert reális áron akarsz procit venni? A különbség ott van, hogy neked ennyiért lesz jó kis procid ami megy 3,7-3,8ghz-et, de neki amennyiért ő szeretne max. egy B3 lesz belőle. Ha rajta kívül mindenki "hülye", akkor el kellene gondolkodnia hogy lehet hogy csak egyedül ő a "hülye".
Szóval a kérdésem az mennyire ér rá neked a procicsere?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Google Chromecast topic
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem azért mert nem aktuális, hanem mert elolvastam kapkodva, nyugtáztam hogy majd válaszolok, de elfelejtkeztem a dologról, pedig Keldorral még beszéltem is evvel kapcsolatban.