- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Elite Master #12922 üzenetére
85fok még belefér prime alatt. Ott olyan mértékű terhelést kap ami a valós alkalmazásoknál ritkán lép fel. Játékok alatt is általában 75%-nál nem szokott több lenni a proci kihasználtság. Ráadásul ez egy vagy max két magon. Ilyenkor ugye kevesebb hőt termel sokkal, mintha mind a négy mag menne 100%-on.
Egy procihűtő cserét azért nem ártana megejteni, mert majd nyáron mikor már a szobában is 30+ fok lesz akkor már nagyon melege lesz szegény procinak. -
KTompi
aktív tag
válasz
Maglassulás fellép automatikusan, ha túl melege van + extra védelemnek az alaplapokban is beállítható shutdown temperature, amit én pl. 80°C-re állítottam be... (egyébként a Coretemp kiírja, mennyi az abszolút maximum, amikor a proci önállóan is lekapcsolja magát). Vegyél rendes hűtőt rá, mert ami most van, max. papírnehezéknek jó
-
Macka
veterán
válasz
Szerintem elég sok az a 85 fok.Én nem szívesen engedném az enyémet 70 fölé.Mivel hűtöd?
-
m4rc!
őstag
válasz
Minden alaplapban van ilyen jellegű védelem, hogy lekapcsol, ha a proci túlmelexik. Ezt BIOS-ban te is tudod állítgatni, hogy hány foknál legyen. Nálam pl. 85 meg 95 fokra lehet állítani a CPU Shutdown Temperature-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így használod a ChatGPT-t
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amd ryzen 5950x + Msi x570s carbon wifi Team Group 32GB samsung b die . Jegelve MMGpOffical számára.
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari,csomagküldés az árban
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest