Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
válasz
interstate76
üzenetére
ÚÚ, -5500Ft....!
Csak ne lenne benne az a fránya Z3735-ös proci...
Amit én kinéztem az a Voyo V3, csak az 59467Ft + Shipping + Vám, az olyan 80000Ft, annyiért köszi, nem kell
-
fabicska
tag
Szia, én is mini PC vásárlása előtt állok, nekem 3 jelöltem van:
1. Voyo mini pc (Imádom
), 3 normál USB port (!), és abban van 64GB-os SSD, nem felárért: Voyo mini PC2. MeLE PCG03 legfőképp azért van versenyben, mert a monitor/TV-men csak egy VGA csati maradt szabadon, oda pont mehetne. Ja és persze a LAN aljzat. Ha később belemókányolnék egy aktív hűtést, az is megoldható.
3. Egreat i6.... mert jól néz ki, és komoly hatása van. Emellett LAN aljzat itt is van, és VGA csati.
Legfőképp a Voyo tetszik, és tudom, hogy azzal nem fürödnék be, mert olyan márkájú a windowsos tabletem is, 1 éves, és semmi baja. De persze mindenkinek másak az ízlései. Nekem arra kellene, hogy hazaérve munkából bekapcsolnám a monitorom, azon elolvasnám a híreket, mellette mondjuk egy kis flatout haverokkal, skype, ilyenek. Magyarul nekem 0-24-ben menne, szerintem éveket. Ezekre felesleges mennie az i5-nek.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- BONTATLAN Lenovo ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Eladó felújított számítógép
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-10400F/ASUS PRIME B460M-A/RTX 4060 Ti 8gb/16 GB DDR4
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4012, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Értitek, fázik xD