- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabicska
tag
Szia, én is mini PC vásárlása előtt állok, nekem 3 jelöltem van:
1. Voyo mini pc (Imádom
), 3 normál USB port (!), és abban van 64GB-os SSD, nem felárért: Voyo mini PC
2. MeLE PCG03 legfőképp azért van versenyben, mert a monitor/TV-men csak egy VGA csati maradt szabadon, oda pont mehetne. Ja és persze a LAN aljzat. Ha később belemókányolnék egy aktív hűtést, az is megoldható.
3. Egreat i6.... mert jól néz ki, és komoly hatása van. Emellett LAN aljzat itt is van, és VGA csati.
Legfőképp a Voyo tetszik, és tudom, hogy azzal nem fürödnék be, mert olyan márkájú a windowsos tabletem is, 1 éves, és semmi baja. De persze mindenkinek másak az ízlései. Nekem arra kellene, hogy hazaérve munkából bekapcsolnám a monitorom, azon elolvasnám a híreket, mellette mondjuk egy kis flatout haverokkal, skype, ilyenek. Magyarul nekem 0-24-ben menne, szerintem éveket. Ezekre felesleges mennie az i5-nek.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Padavan firmware
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- DELL Optiplex 3050 Mini PC, I5-7500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, 2 év g,
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garan
- FUJITSU P757 - INTEL 6. generácios cpu - DDR4 - USB-C - normál vga rakható bele
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest