- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
nekem megérte azt a felárat,(főleg 2év magyarországi garanciával) szerettem volna egy normális kis fogyasztású htpc-t de nem váltotta be a pipo x7 a hozzáfűzött reményeket.
Építeni nem akartam,de szerintem az sem jönne ki 50-60-nál olcsóbban
akkor számoljunk egy kicsit:
Mostani árfolyamon a pipo x7 kintről rendelve áfával,vámügyintézéssel 46744ft-ra jön ki,ami a következőkből áll:
geekbuying-ról rendelve akciósan 120$ a készülék,az 34443ft mai árfolyamon.
27% áfa 9288ft
vámügyintézés kb 3000ft
tehát már nem is annyira drága hozzá képest a zotac (49700ft) amihez még kell venni meghajtót,meg a ramot,ami az aprón kb,12-13 ezres tétel használtan.
23000ft-ot költöttem a zotacra plusszban.
most az operációs rendszert hagyjuk,mert az nem szükséges a használathoz,rengeteg ingyenes alternatíva van,linux,openelec stb.
nem mondom hogy rossz készülék a pipo x7,mert én is használtam,de ennyit szerintem nem ér,még az járt jól aki januárban megtudta venni olcsón,mint pld.én.(#902) Warter
láttam hogy van 40-ért már nálunk,de mint írta még jó áron tudta beszerezni,(dollárárfolyam,nagytétel,stb)mai árfolyamon már inkább 50-hez fog közelíteni az éra ha elfogy a készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest