- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: tpm.msc
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Ja, félreértettél. A mondandóm 2. felét nem neked szántam, hanem a többi pipo x7 tulajnak. Ha wintelről van szó, most látom, hogy már eleve dual boot-al árulják: [link]
De emlékeim szerint neked már van egy, szal nem leendő tulaj vagy? freaktab-on mintha már találkoztam volna a nickneveddel... Meg kell várni, míg a geek megosztja a firmware-t, ha tőlük vetted, akkor rájuk is írhatsz, hogy amennyiben tudják, töltsék fel, ha nem tőlük vetted, teljesen mind1, akkor várni kell, mivel az az első, hogy kérnek egy rendelési azonosítót, anélkül nem foglalkoznak senkivel.
Lehet még próbálkozni x86-os Android telepítésével vagy emuláld addig, míg meg nem osztja a geek vagy valaki más. -
Mike88
senior tag
Nincs. Nem is volt. Szüleim használják, nincs rá szükségük, mivel nem TV-re van kötve, hanem monitorra, kimondottan PC-ként üzemel, androidot meg úgy gondolom max. akkor éri meg telepíteni, ha TV-re van kötve, s az applikációk széles kínálatát kihasználod, akár médiatartalom, akár játék stb.
Ha már androidról van szó, (s ha már valakinek az is új volt, hogy geek blogjáról letölthető az X7-hez windows) X7S-hez közzétette a geekbuying a "firmware-t", szóval amennyiben azonosak a hardverösszetevők, gondolom én rá lehet erőltetni, ha valaki esetleg nem emulálni szeretné az androidot.
-
Mike88
senior tag
Szerintem meg a Z3735-nél kisebb rá az esély, de erről esetleg kukszi1 tud nyilatkozni.
---------------------
Így, hogy áttettem a kócerájt egy fekvő micro-atx házba, kapott egy magasabb hűtőbordát, s belezsúfoltam mindent, (Hub, 3.5" HDD, DVD-író, tv tuner) jelentősen jobb eredményeket értem el hőfokban is, 50 alatt van alaphelyzetben több órás üzemidő mellett is (torrent használatával) s ez még mindig egy kicsi 4×4-es hűtőborda, csak magasabb, mint ami a gyári dobozba belefért , ami emeli a hőfokot az chrome-ban videók lejátszása, ill. akár lokális lejátszás, akár hálózatról való lejátszás, ha HD, de ez utóbbi tényleg minimálisan s ami a lényeg, hogy abban a pillanatban, hogy befejeződött a folyamat, egyből drasztikusan hűl.
Egyedül a DVD-írónak nem tudtam még tápot adni, mivel ehhez vagy veszek majd egy 12V/2A-5V/2A-es tápot, vagy az egésznek kellene beépítenem 1 valamilyen passzív hűtéses paneltápot (a digi boxból kiszerelt nem jött be), csak a gond az, hogy egyelőre nem találtam megfelelőt, hisz 12V-2A kellene a DVD írónak, 2A a HDD-nek, s legalább 2.5A a pipo-nak, s egyből kellene 5V-2A a DVD-írónak, további 2A a Hub-nak.
Szal ha valaki erre tudna megoldást, azt előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen légkondit a lakásba?
- Béta iOS-t használók topikja
- Trollok komolyan
- Motoros topic
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest