Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
Érdekes, hogy az "alaplap" (sokkal inkább hasonlít egy development board-ra, mint hagyományos alaplapra) driver készletében USB 3.0 vezérlőt ír, ami valószínűleg igaz is és a SoC tudja. De a nagyobb áram igény és a magasabb költség miatt minden bizonnyal olcsóra lett tervezve. Eddigi ismereteim szerint ráadásul a Pipo X7 eddig 3 különböző teljesítményű táppal kapható, amiből a 2.0A változatra sokan panaszkodnak. Nekem a 2.4A US változat van, a külső - plusz táp nélküli - winyóházakkal sem vacakol, mint a 2A változatok egyike.
Elég sok szenzort és kiegészítőt mutat, ami nincs kivezetve (pl. töltésvezérlő, COM1 port, kamera, ...). Szóval szerintem ha elég sok darab fogyott már ezekből, akkor várható lesz az igényeiteknek megfelelő. Plusz jó hír, hogy Magyarországon 2 forgalmazó is hamarosan fog ilyen minigépet forgalmazni.Azt persze hozzá kell tenni, hogy 1GB RAM és 16GB háttértár csak büntetésnek jó, nem szabad megvenni. szerintem
-
envagyok
veterán
Én is a GB lant és az usb 3.0-át várom

Az ASUS T100 transformerem tudja, de az túl drága erre a célra, az inkább laptop. Ahhoz vettem egy usb 3.0 hubot gigabit lannal, tuti jó, csak hát nem 30000 forint

Egyébként itthon is kapni hasonló jó áron cuccokat, és azokban még érintőképernyő is van.
Én ausztriában vettem 2 év garival 33-ért 7-es tabletet z3735 procival, vettem hozzá olyan USB hubot, ami tölti is, és csinál 4 db USB csatlakozót plusz van HDMI kimenete.
Szóval ha akarom rákötöm TV-re/monitorra, rádugok egy usb-s vagy bluetoothos billentyűzetet, és vagy wifin vagy 100mb-es usb-s hálókártyán meg a netet.Azért gondolkodom egyedül az eladásán, mert nem usb 3.0 van rajta, és a műholdvevő 2.0-ás usb-s kártyám hub után kötve nem igazán jól veszi a HD-s csatikat sávszélesség problémák miatt.
A másik gondom hogy a kodi nem támogatja a dual képernyőt, pedig milyen jó lenne, ha pl. nem használom a TV-t, akkor digitális képkeret lehetne, zenehallgatáskor sem kellene TV-t kapcsolni, mutatna mindent, Film nézéskor meg szintén digitális képkeret, vagy időjárásjelző lehetne. Szerintem nem lehetetlen, csak még senki sem vállalkozott rá, hogy megcsinálja.
Filmeket nekem is tökéletesen játssza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest