- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Lejátszással eddig nem volt gond. Ma tesztelem majd kicsit jobban. Ami nálam hatalmas probléma, hogy chrome-al akadoznak a youtube videók, teljesen mind1, hogy milyen felbontásra állítom, lassú a videó betöltés, de ha megvárom a betöltést (utoljára ilyet akkor csináltam, amikor 1 megás netem volt), akkor is akadozik a kép, a hang. IE-vel minden OK, de nem fogok IE-t használni (sem applikációt), az egészen biztos! Szal ha nem találok rá megoldást, tőlem előbb vehettek Pipo X7-et, mint a 220volt-tól!
Át kell néznem, hogy van-e bármi olyan illesztőprogram, amit nem tölt le a windows, s nem is található meg oly könnyen, ha nincs, akkor próbálkozok majd egy pro verzióval, esetleg win7-el, mert ez így vállalhatatlan. (A linux-al hagyjatok!)
Ránézek a tablet hogy boldogul chrome alatt a youtube videókkal, kukszi1, ha kérhetlek a T01-el ránéznél te is, hogy minden ok a lejátszással?hunaqua! Nincs magyar tartalom XBMC-n! Senki sem fejleszt ilyesmit, nem tudom miért. Nincs. Max. XBMC-n youtube kiegészítő, "teljes film" a kereső mezőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest