- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Lejátszással eddig nem volt gond. Ma tesztelem majd kicsit jobban. Ami nálam hatalmas probléma, hogy chrome-al akadoznak a youtube videók, teljesen mind1, hogy milyen felbontásra állítom, lassú a videó betöltés, de ha megvárom a betöltést (utoljára ilyet akkor csináltam, amikor 1 megás netem volt), akkor is akadozik a kép, a hang. IE-vel minden OK, de nem fogok IE-t használni (sem applikációt), az egészen biztos! Szal ha nem találok rá megoldást, tőlem előbb vehettek Pipo X7-et, mint a 220volt-tól!
Át kell néznem, hogy van-e bármi olyan illesztőprogram, amit nem tölt le a windows, s nem is található meg oly könnyen, ha nincs, akkor próbálkozok majd egy pro verzióval, esetleg win7-el, mert ez így vállalhatatlan. (A linux-al hagyjatok!)
Ránézek a tablet hogy boldogul chrome alatt a youtube videókkal, kukszi1, ha kérhetlek a T01-el ránéznél te is, hogy minden ok a lejátszással?hunaqua! Nincs magyar tartalom XBMC-n! Senki sem fejleszt ilyesmit, nem tudom miért. Nincs. Max. XBMC-n youtube kiegészítő, "teljes film" a kereső mezőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest