Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz SharpSA #182 üzenetére

Lejátszással eddig nem volt gond. Ma tesztelem majd kicsit jobban. Ami nálam hatalmas probléma, hogy chrome-al akadoznak a youtube videók, teljesen mind1, hogy milyen felbontásra állítom, lassú a videó betöltés, de ha megvárom a betöltést (utoljára ilyet akkor csináltam, amikor 1 megás netem volt), akkor is akadozik a kép, a hang. IE-vel minden OK, de nem fogok IE-t használni (sem applikációt), az egészen biztos! Szal ha nem találok rá megoldást, tőlem előbb vehettek Pipo X7-et, mint a 220volt-tól!
    Át kell néznem, hogy van-e bármi olyan illesztőprogram, amit nem tölt le a windows, s nem is található meg oly könnyen, ha nincs, akkor próbálkozok majd egy pro verzióval, esetleg win7-el, mert ez így vállalhatatlan. (A linux-al hagyjatok! :D )
    Ránézek a tablet hogy boldogul chrome alatt a youtube videókkal, kukszi1, ha kérhetlek a T01-el ránéznél te is, hogy minden ok a lejátszással?

hunaqua! Nincs magyar tartalom XBMC-n! Senki sem fejleszt ilyesmit, nem tudom miért. Nincs. Max. XBMC-n youtube kiegészítő, "teljes film" a kereső mezőbe.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés