- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Legyes
tag
Szerintem annyiban mindenképpen a témához kapcsolódik a vita, hogy a hűtés a gyenge pontja az összes ilyen SoC-kal szerelt eszköznek. Szép és jó, hogy az ingzsebben elfér és hogy akku is van benne, de igazából ha az óra mutatásán kívül bármire szeretné használni az ember, akkor komoly gondokkal szembesül.
Én először a Pipo X7-et rendeltem meg (nov 1.én, amikor megjelent). Szállítási gondok voltak, megjelent decemberben a Voyo mini PC és sokkal jobb vételnek tűnt (az, hogy később akku is került bele, külön tetszett). Viszont a Pipo X7 kb. az egyetlen fémházas, ami elég nagy is.
A Meegopad T01-ről sok helyen olvasni hogy üresjáratban is brutál forró és gyárilag lockolt, downclockolt benne az Atom.A Pipo X7 utáni tapasztalatok alapján bátran ki merem jelenteni, hogy a jelenleg kapható ilyen SoC-kal szerelt eszközök esetén óriási felelőtlenség pénzt költeni rá, ha a hűtése nem megoldható (és ebbe a moduláris Mele-t is beleértem - aminek nem ugrik be az azonosítója, de cserélhető benne a proci modul és a hűtés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest