- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válaszolok én,hőmérsékletet nem mértem,de kézzel megfogva nem tűnik melegnek,én az office-t nem telepítettem fel.így van 14gb szabad helyem.
amik rajta vannak:
Az összes windows frissítés
kodi (xbmc)
kodi launcher
total commander
vinrar
wifin én nem használom,de kipróbáltam stabil volt.hálókártya sajnos usb alapú,nekem akkor dobálta a netet amikor alvóra kapcsoltam a gépet,utána kikapcsoltam az energiagazdálkodásnál,hogy ne kapcsolja ki a windows energiamegtakarítás miatt,most azt csinálja így hogy eltávolítható eszköznek ismeri fel a hálókártyát.
kodi-val használom nas-on tárolt filmek lejátszására,az 500db filmekből ami vegyesen dvdrip,bdrip,dvd.iso,blu-ray.iso,eddig 1 db filmet találtam ami megizzasztotta.az egyetlen 40gb-os blu-ray iso filmem.A gyűrűk ura-a király visszatér.lejátsza,de félpercenként megáll pufferelni,lehát hogy optimális beállítással ez is menni fog.távirányítom méh nem jött meg hozzá.egyenlőre bluetotth-os egérrel,billentyűvel használom.
Összességében én elégedett vagyok vele,médialejátszónak vettem,fényévekkel többet tud szolgáltatásban,tudásban, mint az előző egreat r6s médialejátszóm,bár azzal sem volt semmi bajom,csak a kodit jobban testre lehet szabni.ráadásul még netezhetek is vele este ágyból fekve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest