Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbarna1
csendes tag
Sziasztok !
Nemreg szereztem be egy Meegopad t01-est ami nagyon jo de van egy kis problema ami zavar, arra lennek kivancsi aki meg rendelkezik ilyennel, hogy naluk, mennyire melegszik, hiszen nekem ugy tunik, hogy elegge melegszik,annak ellenere, hogy meg ebbol kifolyolag nem tapasztaltam fagyast.
En is kinabol rendeltem , es erdekes modon nekem aktivalva erkezett rajta a Windows 8.1.
Feltelepitettem ra egy "Real Temp" nevu alkalmazast ami elmeletileg figyeli valos idoben a processzormagok homersekletet es nem csak, ez a program eleg ilyeszto kepet adott konstans 70-80 sot van amikor eleri a 83 foktot a program szerint , mindezt csak simma flash palyer hasznalataval egy gyenge Youtube-os videoknal, mindennek ellenere az ezkoz meg egyszer sem fagyot ki, csak aggazt egy kicsit ez a magas hoemelkedes.
Kerdes masnal is melegszik a Meegopad t01 aki rendelkezik ilyen ezkozzel ? vagy csak en kaptam ki egy hibasat ?
koszi ,
barnes
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest