Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után.
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
tordaitibi #4077 üzenetére
Engem nem nagyon érdekel hogy hol van a táp teljesítménye, azt is a géphez adták. A névleges USB 3.0-val még akkor sem megy el, ha rádugok a vinyónak egy plusz 2.0 Amperes tápot. Így is eldobálja. Most kipróbáltam egy másik vinyót (nem gagyit, 1 Terás WD My Passport), ezen nincs is plusz tápcsati, csak az USB 3.0 saját kábele. Ez elment úgy 1.5-2 órát, hogy nem dobta el, de utána eldobta. Nem is lenne semmi gondom, csak pl. másoltam, és a másolás így megszakadt, meg minden más is. Szóval ez így gáz. És mint mondtam, a Wintel-en nem volt semmi gáz vele, az pont hogy aktív HUB-on keresztül szakadozott. Meg nehogy már vegyek még egy aktív HUB-ot még 10ezerért csak emiatt, ez a cucc 58ezer volt mire ideért vámolva... szóval csúnya levelezésem lesz a Gearbest-el úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- BestBuy ruhás topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Borderlands 4
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Belépőszintű Gamer pc Intel 10. gen.
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Mini PC - HP EliteDesk 800 G3 DM / i5-6500T / DDR4 / NVME M.2 / USB Type-C / több db / 27% számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest