Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Sándor -P20-
üzenetére
Én most ezt venném meg, ha eladó lenne 35 ezerért 4 GB RAM-mal - egy kérdést megér. Vagy ezt, vinyó nélkül 40-43 ezerért. Utóbbiból elpasszolhatod a kijelzőt, ha nem kell, viszont erről nem tudom, hogy passzív-e.
Én egy hasonló kaliberű, teljesen passzív laptopot vettem kijelző és HDD nélkül 27 ezer Ft-ért, Pentium N3520-as CPU-val, 4 GB RAM-mal és windows 10-zel együtt. Az optikai meghajtó helyére bekerült egy optibay keret és abba egy 750 GB-os noti vinyó, így nálam a NAS-t is kiváltotta. Emellett tolom rajta az Xbox One-on meglévő játékokat, fhd felbontással bezárólag számomra kifogástalan, mint médiaplayer, és még a Horizon Go-t is elbírja, böngészőben (ha utóbbit kiteszem teljes képernyőre, akkor azzal már a CPU határait fenyegeti az idióta silverlight, de csak ritkán használom, androidos applikációból sokkal kevésbé erőforrásigényes futtatni). Nemrég írtam róla 1-2 alkalommal, azóta is nagyon elégedetten használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- GTA V
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Battlefield 6 teszt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 ULTRA GAMER PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER MAX PC 32GB DDR4 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest