- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
Nem az internetezési szokásaim álltak a kérdés középpontjában, érdekes, hogy neked mégis azt sikerült kiszúrni.
De szerintem ezt ne itt és most tárgyaljuk ki, mert senkit nem érdekel, én meg nem fogok neked magyarázkodni. Mindemellett nem mondtam, hogy droidos boxon netezek, honnan vetted ezt?
A kérdés arra vonatkozott, hogy szerintetek valóban ér-e több, mint 40e Ft-ot egy doboz, aminek a procija annyit tud, mint egy 9-10 évvel ezelőtti 2 magos, és amiben összesen 2 GB RAM van. Szerintem a mini pécék akkor mennének jó irányba, ha a 20e Ft alatti árkategóriában vásárolhatnánk egyre jobb eszközöket, ahogy az korábban volt, de már nem így van. Most ott tartunk, hogy 40e felett van a legolcsóbb wines kis doboz, ami egy heavy usernek természetesen nem elég, és játékokat még véletlenül sem lehet futtatni rajta. Na ezért álltam én meg az MK908-asnál. 12 ropi volt, és 1-2 tucatnyi torrentet lazán elfuttat, miközben meg is osztja őket a belső hálón, és még számtalan dologra használható. Igaz, nem win-t futtat, de az nekem nem is hiányozna egy TV-be dugott mini PC-ből.
Korábban nagyon elgondolkoztam egy i5-ös procival, ssd-vel, 4 GB RAM-mal és Intel HD videókarival felszerelt mini pécé megvételén, de az meg kb. 60e Ft + ÁFA lett volna (a mai árfolyamon még több lenne), amit sokalltam érte, szóval a spórolás és a mobilitás jegyében végül inkább vettem egy használt laptopot. Szóval nálam most az van, hogy nem látom, melyik mini PC éri meg igazán az árát. Régebben az RK3288-asokat vártam, mint a Messiást, de az ismert nyűgök miatt azok sem győztek meg arról, hogy be kell szereznem belőlük egyet. A korábban linkelt Draco-t megvenném 120 USD körül, ha tudnék rá tetszőleges linux distrot tenni. Vagy a 2 GB RAM-mal szereltet 80 USD körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Asztali PC , R5 4500 , 1080 8GB , 16GB RAM , 256GB m.2 , 750GB HDD
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest