Új hozzászólás Aktív témák

• robesz107

csendes tag

Z83 (bár nem z3735f, hanem z8300, de szerintem jó helyen lesz itt)

A box gyári állapotában is használható volt, de közel járt a határhoz. Az órajeleket akkor sem vette vissza soha, de jobb a békesség. Így bátran terhelem, nem kell monitorozni a hőmérsékletet, hogy esetleg mégis túlhevül ebben az elmebeteg melegben.

Alaphelyzetben 45 fok körül mozog most.
    4K youtube videó 55-65 fok.
    Ebben a felállásban 72 fok fölé nem sikerült vinni stresszteszt alatt sem. Szobahőmérséklet 29 fok volt

A gyári rézhűtőre egy s478-as cpu hűtő került megfaragva. Oldalairól le lett vágva pár lamella, így a doboz teteje szorítja rá a rézhűtőre. Kettő között hőátadó szilikon lap van (vagy miaz, egészen vékony szürke cucc)

Alul szintén a doboz szorítja rá ugyanilyen kialakításban. Ott egy fémlap volt, így tökéletesen felfeküdt, itt pasztát használtam.

A wifi jelerősségével nem volt különösebb bajom, de ha már szétszedtem... Egy kivezetést tettem rá. Nemsokára jön egy jobb antenna is hozzá. Több falon keresztül használom a wifit, így nem árt egy kis nyereség neki.

Maga a box teljesen jó. Regisztrált win10-essel érkezett. A magyar nyelvet rá kellett tölteni. Angol volt. Usb 3.0 hozza az elvártat, ahogy a gigabites lan is. Tápja 12V - 2A. Eddig android boxot használtam, de ez ég és föld ahhoz képest. Egyedül az optikai hangkimenet hiányát tudom felhozni ellene.

Új hozzászólás Aktív témák