Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: HDMI vagy DisplayPort kábellel szebb a kép?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
idegen lény #3143 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én eddig csak arm miniPC -kkel foglalkoztam, ez nekem új irány. Az volt a tervem, hogy inkább Tabletből veszek egy dual bootos Z8500 -ast (Teclast X16 pro. Nézd át a linket, reklámozzák benne, hogy a 64 bites rendszer mennyi RAM -ot lát a 32 biteshez képest, és a dual channel RAM elérés különbségét is fitogtatják).
Csak közben a héten odalett az arm miniPC -m, és ekkor akadtam rá a 220V -nál arra, amit korábban linkeltem. Tudom, hogy ez sokkal gyengébb, mint egy Z8500, de nekem a Windows jóformán csak az Androidos eszközeim flasheléséhez kéne. Évek óta csak Androidot használok (asztali környezetben is), számomra már az a természetes, hogy a jobb egér gomb a "back", nem pedig a helyi menü.
Új hozzászólás Aktív témák
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- OpenWRT topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Jövedelem
- Jogász topic
- További aktív témák...
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest