- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
tibcsi0407 #2265 üzenetére
Még majdnem 10 napig 90 USD, és nem tartom kizártnak, hogy az akció lejárta után sem emelik meg (vagy esetleg nem megy vissza 120-ra, csak 100-ra).
Más: megjött az új Wintel W8-asom. Innen rendeltem. Tettem rá egy 76 USD-s ajánlatot, végül kiegyeztünk 80-ban. Aktivált windows 10 és office van rajta (azt nem mondom, hogy jogtiszta, de aktivált), ill. 4.4-es android. Utóbbival megint hihetetlenül jók a tapasztalataim: sem telefonon, sem mini pécén nem láttam még olyan ROM-ot, amit ne akartam volna lecserélni - hát, ezt most nem akarom (rootolva van és minden pöpecül működik rajta, amit csak fel akartam tenni, most is ezen fut a Horizon Go).
A melegedési probléma ugyanúgy fennáll, mint a korábbinál, tehát ennek is meg kell csinálni a hűtését, de épp most beszélem meg az eladóval, hogy mennyivel finanszírozza a munkálatokat
(nem leszek vele görény, de nem is fogom ingyen megcsinálni), így még nem barkácsolhatom szét a házat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EAFC 26
- Háztartási gépek
- Path of Exile 2
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- DELL PowerEdge T610 szervergép eladó
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Samsung LC27F390FHUXEN 27 Full HD Ívelt Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest